Седмичен хороскоп


05 Август 2016, Петък


5 - 11 август 2016 г.


Овен Уважавайте качествата на хората и не се стремете към лидерство на всяка цена. Излишъкът на вътрешна енергия може да бъде разрушителен. Разпределете силите си и вървете напред. При пътувания бъдете внимателни и по-малко импулсивни. Избягвайте риска и конфликтните ситуации. Увлекателната работа или стремежът към глобални проблеми може да ви срещне с интересни личности, с които да намерите общ език.

Телец Вие съзирате нова творческа енергия, която може да използвате за осъществяване и на най-смелите си планове и проекти. Нараства желанието ви за приключения, авантюри и риск. Имате широки възможности за творческо съзидание. Вие съумявате да планирате рационално силите си и своите ангажименти. Това ви помага да постигнете бързо поставените цели.

Близнаци Периодът е благоприятен за пътувания, физическо натоварване и срещи с познати и приятели. Ако на вас ви предложат нова идея за подходяща работа, съгласете се веднага. Звездите ви предвещават успехи и в любовта! Възможно е ново познанство, което може да прерасне в сериозни отношения. Внимавайте с новата информация, защото тя може да се окаже подвеждаща. Общуването с околните може да ви донесе известни илюзии.

Рак Засилва се интересът ви към материалната страна на живота. Това ви стимулира в професионалното ви израстване и търсене на нови ниши, които може да заемете с идеи и планове. Повдигнете духа си, като се срещнете с единомишленици. Възможно е да си мислите, че само в различни пътувания и срещи с непознати места животът ви се изпълва с интересни събития. Вие имате ясна представа за своите цели и ви е нужно да ги постигнете.

Лъв Звездите ви предупреждават за разправии, предизвикани от ревност, тайни недоброжелатели или открита враждебност от страна на околните. Не е изключено празни разговори и безсмислени дискусии да отнемат голяма част от времето ви. Звездите ви съветват да не се захващате с няколко неща едновременно. Старайте се по-внимателно да слушате събеседниците си. Не се напрягайте физически.

Дева Желанието да блеснете и да получите признание ви подтиква към нетрадиционни постъпки. Твърдите, че сте по-добри, отколкото сте, и това може да предизвика недоразумения. Общуването ви с интересни и духовно богати хора ви помага да постигнете душевно равновесие. Пред вас се разкриват широки възможности за творчество и делова изява. Но звездите ви предупреждават да се пазите от прекалени физически натоварвания и колективни действия.

Везни  Периодът е отбелязан с хармония и душевно равновесие. Най-добре е да се отдадете на лични дела и укрепване на физическата си кондиция. Все повече ви привлича общуване с хора от други градове и пътешествията. Общественото признание на вашите постижения и добрата оценка от страна на деловите ви партньори ви помагат да гледате по¬смело в бъдещето. Възможни са сериозни промени в личните отношения.

Скорпион Романтичните приключения, уреждане на юридически въпроси и светските събития стават първостепенни цели във вашите стремежи. Хармоничното общуване с любим човек ви помага да получите известно спокойствие и душевно равновесие. Препоръчва ви се малко да разпуснете и да релаксирате. Мнозина може да се вълнуват и тревожат поради различни фактори. Бъдете внимателни.

Стрелец Открива се възможност както за ползотворна работа, така и за активен отдих и творчество. Вие сте уравновесени и склонни да следвате общоприетите норми. Звездите ви предричат успех във всичко. В резултат на успехите се чувствате удовлетворени от себе си и дори влюбени. Звездите ви съветват да ограничите разходите си. Само ако планирате рационално времето и силите си, може да успеете да избегнете затрудненията.

Козирог  Замисленото сега има отражение и занапред. Благодарение на предприемчивостта си и деловите контакти вие може да постигнете сериозни успехи в деловата си дейност или собствен бизнес, с което да подобрите финансовото си положение. Но все пак звездите не ви препоръчват безсмислени рискове. Благоприятно е общуването с интересни и добронамерени хора. Опитайте да спортувате активно.

Водолей  Седмицата е подходяща за активен живот и обмисляне на нови ангажименти. Завършете започнатото и се захванете с нещо ново. Послушайте съвета на свои приятели. Техните разсъждения са правилни и точно навреме. Романтичните отношения на някои може да се увенчаят със сключването на брак или раждането на дете. Бъдете внимателни. Не правете грешки в обществото и личния си живот.

Риби Развитата ви интуиция и висок професионализъм ви открояват на фона на работещите с вас други хора. Смирете горделивостта си и се постарайте да участвате в съвместните действия съобразно общите цели. Възможно е успешно делово партньорство и активно участие в обществени мероприятия и светски развлечения. Изпуснатото сега много трудно може да бъде наваксано после.  Вашата енергия нараства.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки