Те го казаха


30 Юли 2016, Събота


„Европейският съюз е най-хубавото нещо, което можеше да се случи на България и Румъния"
Кристалина Георгиева, заместник-председател на Европейската комисия



с ресор "Бюджет и човешки ресурси, е изпаднала във възторг за сияйното бъдеще на България в разкапващия се Европейски съюз

„По въпроса за НАТО ние имаме двама министри, които защитават българския интерес и един премиер, който подрива усилията им”
бившият шеф на ДСБ Радан Кънев се заяжда на едро

„Готвим се за тежък проблем с бежанската вълна, нищо добро не ни очаква. За да не тревожа хората, трябва да им кажа, че и армия, и полиция, и жандармерията, и най-големите им началници - всички работят и се готвим за тежък проблем с бежанската вълна"
премиерът Бойко Борисов тежко замислен заради положението в Турция, която плаши Европа, че ще пусне нелегалните имигранти

„Не може полицията да бъде във всяка една точка на струпване на граждани. Не е хубаво и гражданите да изпадат в някакво безпричинно чувство на безпокойство, не дай си Боже на параноя"
главният секретар на МВР Георги Костов успокоява

„На изборите за президент на Република България не трябва да се разкриват избирателни секции в Турция. Положението в югоизточната ни съседка е изключително тревожно и в такава обстановка не може да се гарантира честността на вота и законосъобразността на изборния процес. Ако досега изборите за български представители в Турция бяха опорочавани, манипулирани и фалшифицирани, то какво да очакваме в момент, когато в тази държава е въведено извънредно положение”
лидерът на ВМРО и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов

„Депутатите да запишат в Изборния кодекс как се провеждат избори в държави, въвели извънредно положение. Вече имаме две такива – Франция и Турция”
професор Михаил Константинов, бивш председател на Централната избирателна комисия

„България инвестира много средства и усилия и напълно спази правилата, валидни за Шенгенското пространство и предвидените в Регламента от Дъблин. Затова страната ни се превърна в пример за подражание в разгара на мигрантската криза“
президентът Росен Плевнелиев се хвали на Европа

„Правителството на Федерална република Германия призовава да не се отъждествяват терористичните актове с пристигналите в страната бежанци. Мнозинството терористи, извършили атаки в Европа през последните месеци, не са бежанци”
говорителката на правителството на ФРГ Улрике Демер храбро пази европейската политика на глухота и слепота

„Смъртта на десетките мъртви делфини, които бяха открити по Черноморието, може да се дължи на различни причини като заболявания, заплитане в рибарски мрежи или подводни течения. Част от бозайниците може да са починали и от естествена смърт”
министърът на околната среда и водите Ивелина Василева

„Моята версия е, че изхвърлените на брега мъртви малки делфинчета са починали при раждането си. Някои дори бяха с пъпна връв. Случва се всяка година, но просто това лято морето е необичайно бурно и затова ги изхвърля на брега"
Красимир Вангелов, рибар от Несебър


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки