Седмичен хороскоп


29 Юли 2016, Петък


29 юли - 4 август 2016 г.


Овен Съдбата ви готви поредната изненада. Вероятно ви предстоят интересни събития в работата и разговори с началството. Проявете компромис. Подтиснете гордостта си. Не приемайте нещата твърде надълбоко. Те не зависят от вас и едва ли може да постигнете желаните резултати. Заниманията с творчески труд могат да ви доведат до неочаквани открития и да станат източник за допълнителни доходи.

Телец  Интуицията ви води към успешна работа и добро печелене на пари. Някои може да получат неочаквани подаръци. Интриги и сплетни могат да ви въвлекат в бурни обществени дебати. Струва ви се, че светът се завърта пред вас, а вие нямате нито амбиции, нито желание да измените нещо. По-добре е да не упорствате в деловата сфера, да не се замесвате в съмнителни дела и да не влизате в излишни спорове.

Близнаци Звездите ви предвещават промени. Бъдете пределно внимателни. Не се хващайте за рисковани ангажименти и непроверена информация. Не купувайте скъпи вещи и не се занимавайте с неща, от които не разбирате. Обърнете внимание на предложенията на колегите си за нови проекти. Благоприятно е получаването на нова информация и работата над себе си. Не е изключено да се наложи да пътувате за удоволствие или поради ангажименти.

Рак Енергийно силен период, който е свързан с опасности. Може да се изострят всички нерешени проблеми. Период на изпитание за повечето от представителите на зодията. Находчивост, далновидност и внимателно обмислени стъпки може да ви помогнат да бъдете независими от всяка ситуация. Това са главните условия за успех. Възможни са рискове и екстремни ситуации. Дръжте под контрол емоциите си. Запазете спокойствие при всяка ситуация.

Лъв Благоприятно време за решаване на делови ангажименти. Вероятни са изгодни предложения, които да реализирате в колектив. Не действайте на свой риск. Вслушвайте се в съветите на околните и добре премислете всичко. Благоприятни са молбите към началството, деловите срещи, оформянето на документи и работата с държавните ведомства. Талантът ви е оценен достойно.

Дева Огледайте се внимателно наоколо, а видяното дръжте в тайна. Успехът може да дойде и далеч от дома ви, може би и зад граница. Звездите ви съветват да прецените способностите си и да не гоните празни химери. От вас зависят малко неща. Обърнете особено внимание на физическата си кондиция. Не е изключено да започне период на преоценка на ценностите, духовно търсене и желание за усвояване на нови материи.

Везни Седмицата символизира защита на собствените интереси. Много от вас може да се натъкнат на твърдата позиция на околните. Трябва да преразгледате стратегията си. Резултат от положените усилия и плановете си сега може да имате по-късно. Може да разчитате на подкрепата на покровители. Благоприятни са деловата активност и новите планове. Служебни или лични пътувания може да ви донесат положителни емоции, особено ако са на море.

Скорпион  Мнозина от вас се издигат с едно стъпало в очите на другите. Вашето предложение или идея е оценена. Време е за анализи на събития, свързани с миналото. Възможно е именно сега да се срещнете със стари приятели, с които отдавна сте прекъснали връзки. Някаква случка от миналото е забравена отдавна, но вие отново може да преживеете всичко. Сега е моментът да направите компромис и да простите.

Стрелец Благоприятен период за духовни прозрения, преодоляване на съмненията и победа над противници. При показването на чувствата си следва да демонстрирате разум. Така може да се предпазите от някои неприятности. Пред вас може да се изправи необходимостта от избор между справедливостта и рационалността. Далечните пътувания не само може да разширят вашия кръгозор, но и да ви донесат интересни делови познанства.

Козирог Илюзии по отношение на някои хора могат да бъдат фатални. Лесно може да докажете, че сте по-добри от другите. Вероятни са грижи около служебните ангажименти. Може би сте се нагърбили с повече задължения, отколкото сте способни да изпълните. Обърнете внимание на обстоятелствата и проявете търпение. Бъдете организирани и подходете творчески към проблемите.

Водолей Общуването с природата може да ви зареди с положителни сили, които са ви нужни. Повишената работоспособност ви помага да се справите с много неща. Може да се концентрирате върху главното. Периодът е изпълнен с неочаквани ситуации, изискващи адекватни реакции. Вероятно е мъжете от знака да решават служебни проблеми. Жените от зодията трябва да обмислят отношенията си с околните.

Риби Възможно е начало на благоприятни промени във вашата житейска дейност. Главното е да постигнете хармонични отношения с околните. За вас започва поредният интересен период. Той е благоприятен за обновление, ако съумеете да концентрирате енергията си в правилната посока. Звездите са благосклонни към усилията ви. Творческият подход към работата, емоционалност и чувственост ви помагат за това.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки