НФСБ учреди своя младежка организация в Айтос


22 Юли 2016, Петък


Последователната политика на „Национален фронт за спасение на България“ привлича все повече млади хора към каузата за възраждането на страната ни.

Автор: Десант

След като в началото на месеца бе създадена младежка структура на формацията в Смолян, на 15 юли и младите симпатизанти на партията на СКАТ в Айтос учредиха своя местна организация.
За да пожелаят попътен вятър на младите патриоти, на трибуната на учредителното събрание застанаха лидерът на НФСБ и председател на парламентарната група на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов, секретарят на партията Мария Петрова, областният координатор за Бургас Ангел Божидаров. На форума присъства и общинският съветник в Бургас Ивайло Вагенщайн.

За лидер на младите родолюбци в Айтос бе избран Александър Сотиров. „Често забравяме, че младите хора са най-голямата ценност на България. Основната ни мисия ще бъде да работим всеотдайно за патриотичната кауза и да помагаме в подготовката и бъдещия успешен професионален път на нашите връстници от Айтос и региона“, подчерта новоизбраният председател.
В работата ще му помага Мариана Кокалджиева, която бе избрана за секретар на новата структура.

„Най-тежка за младия човек е липсата на перспектива за развитие в неговия роден град. В Айтос, като всеки малък град в България, има растяща безработица, която лишава нас и нашите връстници от възможността за реализация“, заяви Кокалджиева.
Новоизбраното ръководство обяви и своята първа инициатива - организирането на младежки семинар за развитие на лидерски умения и работа в екип. Събитието ще има за цел да помогне на креативните младежи от Айтос да осъществят професионалната си кариера в България.

В края на учредителното събрание лидерът на НФСБ Валери Симеонов пожела на младите патриоти от Айтос да бъдат смели и достойни българи.
„Нека не се страхуват да издигнат високо знамето на патриотизма и да се грижат за интересите на своя град и на България. Аз мога да ги уверя, че обществото ще оцени техните усилия“, заяви Симеонов.
На същия ден – 15 юли, в Котел се появи ново кътче на родолюбието. В красивия възрожденски град бе открит клуб на Националния фронт на улица „Професор Павлов“ № 8. Събитието привлече десетки симпатизанти на партията на СКАТ от града, който е родно място на видни възрожденци като Георги Раковски и Петър Берон.

На тържеството присъстваха народният представител от Патриотичния фронт Петър Петров, председателят на градската структура на НФСБ Живко Тодоров, областният координатор за Сливен Доброслав Иванов и кметът на Котел Коста Каранашев.
„Членовете на местната структура на НФСБ са доказали с дейността си, че са истински патриоти и родолюбци. Огромният интерес на хората от града и региона към нашата партия показва, че обикновените трудови хора са доволни от инициативите и каузите, които защитават депутатите от НФСБ в Народното събрание“, подчерта Петров. Той разказа на присъстващите за последните законодателни инициативи на родолюбците в парламента.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки