Седмичен хороскоп


22 Юли 2016, Петък


22 - 28 юли 2016 г.


Овен Смело се изправете срещу предизвикателствата. Иначе нещата могат да станат само на думи. От упоритостта ви зависи и по-нататъшния ви успех. Може да ви споходят нови идеи, които да ви издигнат по служебната стълбица. Вашата енергичност и творчески потенциал са оценени в обществото. Но не трябва да се замайвате. Проявете рационално вашия талант. Така може да укрепите социалния си статус.

Телец Съдбата поставя на изпитание вашата гордост и самолюбие. Проявете внимание и предпазливост в общуването си дори с приятели. В професионален план от вашите търпение и разсъдливост зависят по-нататъшните ви начинания. Нека остроумието ви не преминава в сарказъм. Периодът е подходящ за пътешествия, физически натоварвания и работа, свързана с недвижими имоти.

Близнаци Повишената ви енергичност помага да се справите с редица неща, особено с такива, за които се изисква концентрация на вниманието. Вероятно е да получите изгодно предложение. Вашите таланти и способности са оценени по достойнство. Служебните отношения изискват вашето участие. Трябва внимателно да се вгледате в обкръжението си. Възможно е да сте си сформирали илюзорна представа както за себе си, така и за някои други хора.

Рак Вие сте заети прекалено с личния си живот. Обмислете как може да подобрите финансовите си приходи. За да се справите с подобна задача, може да включите във вашите планове приятели, членове на семейството и покровители, но не използвайте техните пари. Не губете инициативата и не се отвличайте по несъществени неща. Полагайте грижи и за физическото си укрепване, като правите дълги разходки сред природата.

Лъв Периодът е благоприятен за пътувания, екскурзии и физически натоварвания. Бъдете внимателни в общуването с непознати и новите запознанства. Съществува вероятност от разправии между приятели. Вашата категоричност може да предизвика тяхното раздразнение и неодобрение. Проявете повече такт и дипломация. Неочаквано известие може да ви донесе добри новини.

Дева Вашето вътрешно преобразяване води до позитивни промени. Не се опитвайте да пренебрегвате интуицията си и своите нравствени принципи. Може да се засили интересът ви към окултните науки и психологията. Направете си равносметка на изминатия път и не съжалявайте, ако някое от желанията ви не се е сбъднало. Благоприятен период за реализиране на планове. От вашето търпение и прозорливост зависи успехът ви за доста време напред.

Везни Енергично изразявайки своите надежди и желания, вие привличате нови приятели и съмишленици. С желание получавате нов опит и знание в контактите си с тях. Не бива да рискувате. Вероятни са ситуации, които изискват компромисно решение. Възможно е да подновите връзките си със стари приятели или бивши съученици. Преодолените препятствия са път към бъдещия ви успех. Така вашите планове се сбъдват.

Скорпион Вашият богат вътрешен свят и художествена натура могат да ви накарат да потърсите нетрадиционно обкръжение. Имате срещу в които може да обмените опит и мнение. Но трябва да спазвате мярка във всичко и да оценявате критично постъпките си. Вероятно е да се сблъскате с малки служебни задължения. Може да се появи нагласа да оцените всичките си успехи и да направите своите планове за близкото бъдеще.

Стрелец Отдава ви се всичко, с което се захванете, и може да излезете с чест от най-заплетените ситуации. Очакват ви делови и лични срещи. Звездите ви благоприятстват и в творческата работа. Периодът е подходящ за пътешествия и физическа работа. Добро време за обмисляне на важни ангажименти. Възползвайте се от получената информация. Вашата активност е оценена по достойнство. Но не бива да рискувате необмислено.

Козирог Звездите ви съветват да държите емоциите си под контрол. Вие разбирате истинската цена на дружбата и своето обкръжение. Може да ви поканят на гости в непозната обстановка и при не съвсем познати хора. Бъдете внимателни и проявете сдържаност в общуването. Седмицата минава под знака на свалянето на маските и познание на скритата страна на хората. От вашата разсъдливост зависи успехът ви.

Водолей Съдбата може да изпита гордостта ви, вашата дребнавост и високомерие към околните. Може да ви се струва, че партньори или колеги прекалено напористо защитават свои позиции в ущърб на вашите интереси. Увереността в успеха увеличава шансовете ви. От вашето търпение зависи много за реализирането на плановете ви. Може да разкриете нови истини и да развиете творческите си заложби.

Риби Планирайте занапред ангажиментите си. Така може да сте по-организирани. Дайте си повече свободно време, за да съберете мислите си и да се освободите от натрупаните емоции. Възможно е да се срещнете и с човек, който да ви разкрие неща от живота, за които не сте предполагали, че съществуват. Става въпрос за истински и неподправени чувства. Постарайте се да бъдете доволни от това, което съдбата ви предоставя. Не искайте повече.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки