Работният им ден


16 Юли 2016, Събота


9 юли (събота), 10.30 ч. Премиерът Бойко Борисов се оплаква пред журналисти, че щял да обеднее заради това, че осъдил лидера на „Атака“


Волен Сидеров за клевета, но трябвало да плати 35 хиляди лева за съдебни разноски.
„Според вас правилно ли общо девет съдии да признаят, че Волен Сидеров е уронил престижа ми и че е извършил престъпление, обаче да го осъдят само на 3000 лева, а на мен да ми вземат две трети от годишната заплата. Звучи ли ви нормално това за една съдебна система“, жалва се вождът на ГЕРБ. Не ни звучи нормално, но също толкова е нелепо, когато престъпници с километрични досиета масово са оправдавани от магистратите.

15.00 ч. Министър-председателят реже лентата на ремонтирания столичен стадион „Локомотив“:
„Направеното тук трябва да служи за пример. Ако се работи по този начин, догодина като нищо мога да дам и 100 млн. лева за футбол. При 3,7 млрд. лева спестени от секването на контрабандата може да се отделят тези за футбол. Обаче трябва хубаво да ме убедят да им тези милиони“, обещава народни пари със замах Борисов. Той продължава да „оправя“ родния спорт, като този път е наред казусът за ЦСКА: „Феновете на ЦСКА искаха да участват в А група. Това искаха, това говореха и аз помогнах. Сега имало две дружества - ами могат да играят където искат. Аз мисля, че на стадиона на ЦСКА трябва да играе ЦСКА. Аз няма да им бъда арбитър, стига са ме занимавали!“

10 юли (неделя), 12.00 ч. Бойко Борисов е на посещение в Иран. Компания му правят министрите Даниел Митов, Ивайло Московски, Владислав Горанов, Десислава Танева и Томислав Дончев. Пътуването из Азия явно не е повишило историческите познания на премиера, защото без да му мигне окото заявява пред репортерите, че България била нападнала Съветския съюз през Втората световна война.
„Тук в Иран много се оценява, че ние не сме войнстваща нация. Можем да се сбием с всеки и сме го показвали в историята – че можем да обявим на половината свят война. Вярно... след това доста от териториите ни ги няма, де. Едновременно на Съветския съюз, на Щатите, на комшиите, на кой ли не. По време на Втората световна война сме обявили война на всички”, смайва Борисов нашите и чуждестранни журналисти в Техеран.


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки