Те го казаха


16 Юли 2016, Събота


„На Вежди Рашидов му се обадих, накарах му се и казах: веднага на пресконференция и да се извини, ако е оставал такъв оттенък.


Защото ние нямаме абсолютно никаква власт върху медиите. Извини се човекът, болен е, знаете и те се нахвърлиха върху него. Сега какво? Да го разкъсаме"
разбира се, че българският бащица Бойко Борисов оправя всичко

„Аз не мисля за свободата на словото, аз съм се борил за свободата на словото и доказателство за това е целият ми живот”
Вежди Рашидов удобно забравя, че беше обявен за „главен мултак на републиката” и дори по време на соца винаги е бил с властта

„Първо: Никога не "съветвай" журналист! Дори когато си убеден, че си прав! Това не изглежда никак демократично. Второ: Ако някой умишлено петни името ти, лъже или те клевети, не искай "право на отговор", а веднага го съди! Темида може да е тежко болна, но все още е жива. Трето: Пази си нервите и здравето! Никой няма да оцени това, което си направил, но всички ще се състезават да изтъкнат това, което не си успял да направиш! А ако направиш грешка, ще ти изтръгнат гръкляна и ще го показват за назидание, защото Те никога не правят грешки! Бях си обещал да не изказвам мнения по различни казуси тук, но творческата ми натура е прекалено емоционална! И колкото и да съветвам Вежди да не бъде емоционален, това явно е невъзможно! Емоциите ни правят хора! Без значение какъв пост заемаме!”
продуцентът Магърдич Халваджиян дава съвети на Вежди Рашидов

„Закриването на наборната военна служба през 2008 г. беше абсолютно прибързано, без да се отчетат условията на рискове, които съществуват за националната сигурност на България, без да се изработи един плавен модел, при който да се премине от наборна военна служба към кадрова"
Красимир Каракачанов от ВМРО

„Времето, в което направихме професионална армия, беше по-бурно. Направихме го по-бързо, трябваше по-бавно, но вече сме го направили, нещата са улегнали и всички са професионални войници в Българската армия. Трябва само да помислим за професионалните им заплати"
зам.-председателят на Комисията по отбрана в парламента Валентин Радев

„Вероятно Румен Петков ме критикува, защото е засегнат заради негов близък, срещу когото беше приложено дисциплинарно производство. Той лобираше за него, обаждал ми се е поне 10 пъти. Но имаше нарушение и този служител беше дисциплинарно уволнен”
министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова

"Ние наесен трябва да изпълним една много важна и отговорна задача. Много партии ще имат кандидати за президенти, но ние от ДПС ще носим отговорността да кажем кой да е президентът на България. Затова ние казваме: бъдещият президент на България трябва да бъде демократ, трябва да бъде обединител на нацията, трябва да бъде президент на всички български граждани. От ДПС казваме: непотърсена подкрепа няма да дадем. И нещо повече ще кажем на президентските избори: на президентските избори ние с вашата сила и мощ, с вашето единство и заедност ще кажем не на тази власт, в която участват фашисти и националисти. Наесен всички заедно да си носим отговорността и да заложим за бъдещето на нашите деца, за бъдещето на нашите региони, за бъдещето на България и да покажем нашия модел от Търговище и на Европа и за бъдещето на Европа"
новият паша на ДПС Мустафа Карадайъ умира от бяс, че търговската му организация не е във властта

„Виждаме това в доклада на „Уикилийкс", в доклад на висш държавен американски служител до госпожа Клинтън в качеството й на държавен секретар, а именно, че основната цел на нейното посещение в София, спирането на „Белене", е изпълнена. Такъв брутален слугинаж от страна на българско правителство, както го е направил тогава очевидно премиерът Борисов, или поне така твърди високопоставеният американски служител, не е имало и по времето на Съветския съюз. Това е загърбване на обществения и национален интерес. А и впрочем премиерът Борисов го каза пред Американската търговска камара, че американците са искали от него да спре големите енергийни проекти с Русия. Той ги е спрял, обаче нищо не е получил. И няма и да получи, защото на слугата ролята е да носи чантата”
Румен Петков от АБВ


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки