Седмичен хороскоп


15 Юли 2016, Петък


15 - 21 юли 2016 г.


Овен Съдбата ви готви поредната изненада. Вероятно ви предстоят интересни събития в работата и разговори с началството. Проявете компромис. Подтиснете гордостта си. Не приемайте нещата твърде надълбоко. Нещата не зависят от вас и едва ли може да постигнете желаните резултати. Тайни покровители се интересуват от вас. Звездите ви предупреждават да се пазите от рисковани постъпки и съмнителни познанства.

Телец Периодът може да бъде пълен с различни по рода си случки. Но не бива да се боите от нищо, защото може да преодолеете много неща. Повишената ви активност учудва околните. Интуицията ви води към успешна работа и добро печелене на пари. Някои може да получат неочаквани подаръци. Развлеченията в службата, както и флиртуването и любовните отношения могат да доведат до известни усложнения.

Близнаци Звездите ви предвещават някакви промени в съдбата. Бъдете пределно внимателни. Не се хващайте за рисковани ангажименти и непроверена информация. Не купувайте скъпи вещи и не се занимавайте с неща, от които не разбирате. Обърнете внимание на предложенията на колегите си за нови проекти. Благоприятно е получаването на нова информация и работата над себе си. Не е изключено да се наложи да пътувате поради ангажименти.

Рак Енергийно силен период, който е свързан с опасности. Може да се изострят всички нерешени проблеми. Период на изпитание за повечето от представителите на зодията. Находчивост, далновидност и внимателно обмислени стъпки може да ви помогнат да бъдете независими от всяка ситуация. Това са главните условия за успех. Възможни са рискове и екстремни ситуации. Дръжте под контрол емоциите си. Запазете спокойствие при всяка ситуация.

Лъв Не пропускайте късмета да мине покрай вас. Усилва се аурата, жизненият ви потенциал и вашето лично обаяние. Убедителността в излагане на доводите и убедеността в собствената правота може да ви донесе успех във всяка една работа. Укрепете позициите си в личен и делови план. Благоприятно време за решаване на делови ангажименти. Вероятни са изгодни предложения, които да реализирате в колектив.

Дева Възможни са редица неочаквани изненади. Вашата активност, отговорност и ентусиазъм могат да създадат благоприятни условия за укрепване на приятелски и обществени връзки. Главното за вас е да не изпуснете шанса си. Огледайте се внимателно наоколо, а видяното дръжте в тайна. Успехът може да дойде и далеч от дома ви, може би и зад граница. Звездите ви съветват да прецените способностите си и да не гоните празни химери.

Везни Седмицата символизира защита на собствените интереси. Много от вас може да се натъкнат на твърдата позиция на околните. Трябва да преразгледате стратегията си. Резултат от положените усилия и плановете си сега може да имате по-късно. Може да разчитате на подкрепата на покровители. Благоприятни са деловата активност и новите планове. Служебни или лични пътувания може да ви донесат положителни емоции, особено ако са на море.

Скорпион В личен и обществен план периодът е изключително благоприятен. Мнозина от вас се издигат с едно стъпало в очите на другите. Вашето предложение или идея е оценена. Време е за анализи на събития, свързани с миналото. Възможно е именно сега да се срещнете със стари приятели, с които отдавна сте прекъснали връзки поради стечение на обстоятелствата. Сега е моментът да направите компромис и да простите. 

Стрелец Изостря се способността ви да възприемате изцяло дълбоките духовни ценности. Усилва се жизненият ви потенциал. Личното ви обаяние привлича околните. Дори тези, които са ви завиждали, са сразени от оптимизма и положителното ви излъчване. Творческите ви търсения може да се увенчаят с успех и резултатите от това да ви донесат удовлетворение. Очакват ви приключения и неочаквани поврати на съдбата.

Козирог Използвайте свободното си време, за да се заредите с повече положителна енергия, общувайки с природата. Работата ви изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност. Вероятно може да решите стари проблеми. Мъжете от знака трябва внимателно да се вгледат в околните. Илюзии по отношение на някои хора могат да бъдат фатални. Жените от зодията имат шанс за интересно познанство.

Водолей Периодът може да бъде изпълнен с неочаквани ситуации, изискващи адекватни реакции. Може да ви се струва, че пречките пред вас водят усилията ви до нула. Не е така, защото реагирате нервно или емоционално. Ако преодолеете този етап и не се забъркате в деликатни ситуации с околните, може да постигнете успех. Не е изключено да се сбъдне стара мечта. Звездите ви предричат невероятно предложение.

Риби Събитията от тази седмица могат да станат потвърждение на непонятното безпокойство и предчувствие за нещо ново. Промените могат да засегнат възможностите ви за изява или отношенията ви с околните. Бъдете любезни и внимателни с всички. Ако сега вие можете да изпълните важни ангажименти или да поправите стари грешки, то през следващите дни може да снемете напрежението от себе си и да се почувствате удовлетворение от преодолените задачи.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки