Седмичен хороскоп


08 Юли 2016, Петък


8 - 14 юли 2015 г.


Овен Звездите ви съветват да бъдете великодушни и милостиви. Противопоказни са гневът и съжалението в любовните отношения. Съдбата може да ви предложи изненадващ обрат. Очаквайте някаква изненада. При мнозина може да се появи стремеж към популярност, светски изяви и изпъкване. Вероятна визита на интересни хора или приятели може да ви позволи да прекарате приятни часове. Не бива да правите скъпи покупки.

Телец Огледайте добре околните. Възможна е конфликтна ситуация, която да има непредсказуеми последици. Звездите ви съветват да сдържате емоциите си. Хладният разум ви е най-добър съветник. Въздействайки на другите с обаянието на своята личност, вашата популярност и възможностите ви в обществото нарастват. Засилена емоционалност може да стане повод за неуравновесеност и раздразнителност.

Близнаци Периодът е благоприятен за планиране и приятелски контакти. Личният ви живот се характеризира с противоречиви тенденции. Трудно може да постигнете взаимно разбиране, ако не търсите компромиси и не проявите отстъпчивост. Не влизайте в спорове, ако не сте достатъчно информирани, за да не станете обект на присмех. Девизът на седмицата е вяра в себе си, въпреки че сте склонни да преувеличавате своите сили и възможности.

Рак Необходимо е да се посветите на делови ангажименти и обсъждания с партньорите и колегите. В резултат на общуването с тях вие може да разберете своите грешки и пропуски. Необходимо ви е да се избавите от прекалената си упоритост, стремеж към независимост и безкомпромисност. Не е изключено пред вас да се открие началото на период, през който да съумеете да направлявате своите жизнени сили правилно.

Лъв Звездите предупреждават за неочакван поврат в съдбата ви. Животът изисква от вас внимание и предвидливост. Възможно е да се осъществят мечтите ви по отношение на противоположния пол. Но също е напълно възможно отношенията ви да доведат до абсолютен разрив. Не бива да се захващате с реализация на рисковани и съмнителни предложения. Ограничете се в покупките.

Дева Периодът е благоприятен за срещи и общуване, но ако сте прекалено сдържани и проявявате консерватизъм в отношенията, това може да е пречка за хармоничната връзка. Възможни са двусмислени ситуации в любовните отношения. Следва внимателно да се отнасяте към новите познанства. Не е изключено да попаднете в неочаквана ситуация, която да има непредвидими последици. Звездите ви предупреждават, че следва да сдържате своята амбиция.

Везни Имате шанс да сътворите нещо необикновено. Усилва се способността ви да убеждавате. Вие може да привлечете към сътрудничество влиятелни лица. Във връзка с това не е изключено да настъпят изменения в личния живот. Искате да изпитате по-остри усещания, които могат да ви подтикнат към не добре обмислени постъпки. Старайте се да не се увличате и да предприемате излишни рискове. Необходимо е да осмислите натрупания опит.

Скорпион Интересен период, пораждащ изненади, свързани с раздвоение на съзнанието и чувствата. Вследствие на това са възможни резки промени на настроението и нереално възприемане на действителността. Вие сте склонни към порок и безпринципни действия. Особено внимателни трябва да бъдат онези от вас, които са с по-лабилна психика. Любителите на екстравагантността могат да реализират своите най-смели идеи.

Стрелец Очаквайте приятни сюрпризи или подаръци. Постарайте се да отбягвате обещания, клетви и ненужни разговори. Не бива да се захващате с рисковани действия, търговия и скъпи покупки. Внимателно се отнасяйте към случайни познанства и приятелства. Не са изключени конфликтни ситуации, които могат да доведат до непредсказуеми последици. Звездите може да ви подложат на изпитание. Не се поддавайте на илюзии.

Козирог Озарени сте от всемирната любов. Вероятно е да ви се отдаде да получите суми от положен по-рано труд. Ново приятелство или познанство с влиятелни хора може да изиграе голяма роля в живота ви. Възможно е точно сега да имате шанс в отношенията си с противоположния пол. Творческият ви потенциал се покачва. Плановете ви могат да бъдат подкрепени с нови идеи или от влиятелна личности.

Водолей Звездите вещаят някакви промени в съдбата ви. Изслушвайте новите предложения, но предвидливо изчакайте. Бъдете внимателни в личен план. Възможно е да имате романтични успехи, които да ви предадат по-голямо самочувствие. Активното участие в обществени мероприятия не само способства за вашата популярност, но ви помага и успешно да създадете важни делови контакти.

Риби Емоционалният ви живот е нестабилен. Възможни са пикове и спадове. Усилва се подозрението и отчуждението към околните. Виждате врагове навсякъде. Бъдете търпеливи и не проявявайте нападателност. Благоприятни са срещите и пътуванията. Но това само временно може да ви отвлече от решаването на важните житейски проблеми. Желателно е да положите усилия за потушаване на назрели конфликтни ситуации, а не да ги оставяте за после.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки