Партията на СКАТ с две нови структури в Северна България


Партията на СКАТ с две нови структури в Северна България
Новият клуб на НФСБ в Тутракан бе открит от Димитър Карбов (вдясно) и от лидера на НФСБ в града Велизар Минчев
01 Юли 2016, Петък


Патриотичната формация вече има свой клуб и в Тутракан

Автор: Десант

Карлово е поредният областен център, в който „Национален фронт за спасение на България“ има вече три свои градски структури. Родолюбци и симпатизанти на партията на СКАТ от родния град на Васил Левски се събраха на 23 юни в клуба си на улица „Търговска“ №19, за да положат основите на новата организация. На учредителното събрание присъстваха заместник-председателят и народен представител от „Патриотичен съюз – НФБС и ВМРО“ Борис Ячев, както и областният координатор за Пловдив и общински съветник в карловския ОбС Андон Андонов.

За председател на новата организация единодушно бе избран Йордан Караджов.
„Националният фронт се доказа като надеждна и отговорна политическа сила. Тя е от малкото парламентарни партии, които неотклонно следват своята програма и я превръщат в дела. Именно това достойно поведение и последователна политика ме привлече към формацията“, заяви Караджов. В работата ще му помага Константин Пенчев, който стана секретар на структурата.

„Трябва да се намери работа за хората от Карлово и региона. Младите отиват да търсят препитание в София или пък в чужбина. Но тези, които остават, искрено вярват, че точно НФСБ е силата, която ще помогне за съживяването на малкия и среден бизнес, на местната икономика като цяло, с дейността си в Народното събрание“, отбеляза новоизбраният секретар.
Ръководството на новата структура обяви, че ще работи върху решаването на проблемите със сметосъбирането, с подобряването на инфраструктурата, както и с организацията на пътното движение в родния град на Апостола на свободата.

Заместник-председателят на родолюбивата формация Борис Ячев отбеляза, че третата партийна организация в Карлово е съставена основно от млади хора.
„Изключително съм доволен, че на учредителното събрание дойдоха много млади хора, които искат да работят активно за идеите на Националния фронт. Причината за това е, че НФСБ доказа с инициативи в парламента, че е партия, която не отстъпва от своите принципи. Формацията не забрави предизборните обещания, поети пред хората, и веднага започна да работи по тяхното изпълнение“, подчерта той.

Към родолюбивата кауза се присъединиха и жителите на разградското село Райнино, община Исперих. Родолюбци и симпатизанти се събраха в местното читалище „Просвета“, за да учредят своя организация на патриотичната формация. На събитието присъства регионалния координатор за Разград Димитър Димитров.
Пред него присъстващите изразиха своето убеждение, че само партията на СКАТ е силата, която може успешно да намали влиянието на ДПС, която от години управлява малките селища в общината. Борбата срещу емисарите на протурската партия се очертава и като една от приоритетните задачи на ръководството на новосъздадената местна организация на НФСБ. За неин председател бе избран Георги Николов, а секретар на родолюбците в Райнино стана Иван Димитров.

„Досега не бях членувал в политическа партия, но без колебание влязох в Националния фронт, защото само обединени, патриотите можем да възродим Райнино“, заяви Николов след избирането си.
Жителите на разградското село споделиха с регионалния координатор проблемите си, които от години стоят нерешени. Сред тях особено тревожна е липсата на европейски субсидии за фермерите от региона. Държавата не помага на местните дребни производители, следствие на което през последните години те са изправени пред фалит. Най-сериозната тревога на живеещите в Райнино обаче е закриването на здравната служба в селото. Повечето от местните жители са възрастни хора с ниски пенсии и се налага да ходят до Исперих за всеки преглед, което е финансово непосилно за тях.

Ново кътче на родолюбието се появи и в Тутракан, с откриването на партиен клуб на Националния фронт. Събитието привлече десетки симпатизанти на партията на СКАТ от дунавския град. Новият партиен офис на родолюбивата формация се намира на улица “Силистра” № 18, като в него ще се събират активисти не само от Тутракан, но и от околните селища. На тържественото откриване присъстваха областният координатор за Варна и общински съветник в морската столица Димитър Карбов и лидерът на на НФСБ - Тутракан Велизар Минчев.


На учредяването на новата градска структура в Карлово присъстваха Борис Ячев (вляво) и Андон Андонов

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки