НФСБ учреди младежка организация в Смолян


НФСБ учреди младежка  организация в Смолян
Най-възрастният член на общинската структура на НФСБ в Смолян майсторът дърворезбар Христо Петров подари на Валери Симеонов красива икона
01 Юли 2016, Петък


Младите патриоти от красивия родопски град ще работят за привличането на своите връстници към каузата за спасение и възраждане на България

Автор: Десант

Последователната политика на „Национален фронт за спасение на България“ привлича все повече млади хора към каузата за възраждането на страната ни. На 26 юни младите симпатизанти на партията на СКАТ във Смолян се обединиха и учредиха своя местна организация.
Събитието започна с минута мълчание в памет на великия писател и патрон на родолюбивата формация Николай Хайтов. На 30 юни се навършиха 14 години от неговата кончина.

За да пожелаят попътен вятър на младите патриоти от красивия родопски град, на трибуната на учредителното събрание застанаха лидерът на НФСБ и председател на парламентарната група на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валери Симеонов, заместник-председателят на Националния фронт Борис Ячев и регионалният координатор за Смолян и Кърджали Иван Филипов. За лидер на младите родолюбци в Смолян бе избран Георги Беширов.

„Вече разполагаме с конкретен план за действие в Смолян. Нашето поколение може да помогне много за съхраняването на културните и християнски ценности на българския народ. Нужно е да се противопоставим твърдо на настъплението на радикалния ислям, особено в Смолян и региона, където протурската ДПС има сериозно влияние.
Важно е да се образоват децата, защото голяма част от родените след началото на прехода не знаят нищо за нашите велики поети и личности. Затова основният ни стремеж ще бъде да научим младите хора да отстояват патриотичната кауза“, очерта своите цели и приоритети новоизбраният председател.

Валери Симеонов отбеляза своето задоволство от факта, че все повече млади хора се присъединяват към патриотичната идея.
„Виждам, че хората, които учредиха младежката организация, имат голямо желание да бъдат полезни за Родината. Аз съм убеден, че те ще работят всеотдайно за основните принципи на програмата на Националния фронт: отстраняването на ДПС от властта, възраждането на родната икономика и решаването на тежките социални проблеми на обществото.

Но на местно ниво ние очакваме от тях да се ангажират с наболелите проблеми, а ръководството на НФСБ ще им помага в техните начинания“, подчерта Валери Симеонов.
Регионалният координатор Иван Филипов отбеляза, че ръководството и членовете на новата младежка секция на НФСБ са образовани и родолюбиви личности.

„Предстои много работа, защото Смолян и Родопите са труден регион. Но аз вярвам и познавам тези млади хора. Те доказаха през последната една година, че наистина милеят за България и искат да посветят своите умения и професионални качества на Националния фронт”', заяви Филипов.
В края на учредителното събрание най-възрастният член на общинската структура на НФСБ в Смолян майсторът дърворезбар Христо Петров подари на лидера на НФСБ Валери Симеонов красива икона.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки