Седмичен хороскоп


01 Юли 2016, Петък


1 - 7 юли 2016 г


Овен Заредете се с повече положителна енергия като се разходите сред природата. Ако успеете да не налагате на всяка цена своето мнение, няма да имате проблеми. Възможно е да ви предстои избор между любовните приключения и делови ангажименти. Проявете предвидливост. Не е изключен обрат на съдбата. Интересът към духовния живот може да повлияе на вашите възгледи и да ви подтикне към търсене на отговори на сакрални въпроси.

Телец Звездите предвещават неочаквани ситуации по вашия път, особено ако сте решили да рискувате с нещо. Завиждащи ви хора може да се опитат да ви объркат. Пазете се да не бъдете въвлечени в незаконни неща, както и от шарлатани. Любовта и романтиката играят важна роля за вас. Бъдете внимателни и обръщайте повече внимание на хората, които обичате. Парите през този период лесно идват и лесно си отиват.

Близнаци Запазете здравия смисъл на нещата и бъдете предвидливи. Свободното си време прекарайте в подходящи за вас развлечения. Разположението на звездите е благоприятно за делова активност, любов, пътешествия и срещи с нови хора. Големият обем ангажименти и напрегнатият начин на живот изискват повече време за релаксация. Жизненият ви потенциал е добър. Това се оказва положително за професионалната ви дейност и за съдбата ви изобщо.

Рак Повишената ви чувствителност поражда тревожност, с която може да се справите при общуване с природата. Ако имате творческа професия, може да ви дойде вдъхновение, което да придобие обществено значение. Не се занимавайте с тежка физическа работа. В резултат може да съумеете да се заредите с необходимия заряд издръжливост и добро настроение. Звездите ви съветват да възприемете активен подход към живота.

Лъв Личният ви живот се характеризира с крайно противоречиви тенденции. Възможно е да се наложи да отстоявате авторитета и възгледите си. Взрив от страсти може да попречи на хода на събитията и нещата да не се развият във ваша полза. В резултат на разногласията вие може да отстъпите от завоювани позиции. Не се подвеждайте по амбициите си. Проявете великодушие и сдържаност.

Дева Задачите през този период могат да бъдат изпълнени само с решителни действия от ваша страна. Не се страхувайте да се изправите лице в лице с проблемите. Те могат да бъдат породени от некоректен партньор. Вие съумявате невероятно ясно и точно да се ориентирате в създадената ситуация и да реагирате правилно. Решението ви удовлетворява. Не е изключено  благоприятно стечение на обстоятелствата да обърне нещата във ваша полза.

Везни Седмицата символизира притока на нови идеи и сили. Тяхната реализация ви носи удовлетворение. Върви ви и в любовта. Само не трябва да се показвате незаинтересовани. Във всички начинания се придържайте към златната среда. Вероятно е точно сега да ви се отдаде да реализирате мечти, които занимават ума ви от доста време. Не е изключено да се появи безпричинна тревога поради вашата чувствителност.

Скорпион Личният живот за вас има огромно значение. Възможно е младите представители на знака да вземат решение за създаване на семейство. Вероятно е срещи със стари приятели или любими да възродят светлите минути от изминали дни. Но все пак бъдете по-умерени и не прекалявайте. Изпълнени сте с надежда и вяра в утрешния ден. Обзети сте от вдъхновение и светът ви се струва интересен като цветен калейдоскоп.

Стрелец Периодът е белязан с преобразуване на вътрешната енергия и реализация на творческото начало. Пред вас се откриват широки възможности за изява. Трябва да извоювате успеха си чрез упоритост и трезва преценка на обстоятелствата. Жените от знака ги очаква романтична среща. Мъжете от зодията могат спокойно да рискуват и да показват нестандартен подход към ситуациите. Звездите ви предупреждават, че са възможни малки затруднения.

Козирог Заниманията, свързани с риск, са ви противопоказни. Не търсете приключения, за да не съжалявате по-късно. Обърнете внимание на външността си. Може да се окажете в центъра на внимание от страна на особи от противоположния пол. Периодът е подчинен на вселенската хармония, покой и правилния ход на събитията. Не се съпротивлявайте на творческите пориви.

Водолей Сменяйки собственото си мнение по редица въпроси, вие избягвате конфликтните ситуации и бързо се адаптирате в създалите се ситуации. Вярата в себе си е основа за успехите. Вероятно е жените от знака да получат ценен подарък от съпруга или приятеля си. Звездите не съветват мъжете от знака да се занимават с емоционални неща, макар те да се чувстват обект на внимание от страна на нежния пол.

Риби Поредният цикъл на вашата жизнена активност е отбелязан с чувството на превъзмогване на светската суета. Това ви дава възможност да оцените и премислите добре ставащото около вас. Неочаквани събития могат значително да усложнят отношенията ви с приятелите. Звездите ви препоръчват да се сдържате и да бъдете търпеливи и коректни във взаимоотношенията си с колегите и близките. Характерни за вас стават енергичността, остроумието, наблюдателността.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки