НФСБ с нова организация в Карловско


НФСБ с нова организация в Карловско
Регионалният кooрдинатор и общински съветник Андон Андонов (в средата) ще помага на новоизбраното ръководство на НФСБ във Ведраре в лицето на д-р Янко Зафиров (отляво) и Иван Иванов
24 Юни 2016, Петък


Родолюбците учредиха структура в най-голямото село в общината - Ведраре

Автор: Десант

Мрежата от структури на „Национален фронт за спасение на България“ в Пловдивска област продължава да се разширява. Поредната организация бе учредена на 16 юни в най - голямото село в община Карлово – Ведраре. На събранието присъства и регионалният координатор за Пловдив и общински съветник в карловския ОбС Андон Андонов.
За лидер на патриотите във Ведраре бе избран известният в региона медик доктор Янко Зафиров, а секретар стана Иван Иванов.

Новоизбраният председател сподели кои са причините да даде своето доверие на родолюбивата формация.
„Досега не бях членувал в политическа партия, но без колебание влязох в Националния фронт, защото само обединени ние, патриотите, можем да възродим нашето село. Убедих се, че единствено при НФСБ патриотичната кауза се отстоява последователно и без компромиси. Допадна ми и политиката към циганската престъпност, към етническата партия ДПС и инициативите за решаването на най-наболелите социални проблеми“, заяви Зафиров.

Той отбеляза и първите стъпки на новата организация. Тя ще отправи питане до Общински съвет – Карлово за увеличаване бюджета на селото. Родолюбците ще поискат и допълнително финансиране за ремонт на сградата на местната професионална гимназия „Владимир Комаров“, както и покупка на нови учебни пособия.
След избора на ръководство се разгоря дискусия, в която жителите на карловското село споделиха своите проблеми. Един от тях е, че окрупняването на земята от едрите арендатори в региона унищожава бизнеса на дребните земеделски производители от региона. Други проблеми тук са ширещата се безработица и незадоволителните здравни услуги в малките населени места като Ведраре.

Обезлюдяването и бягството на младите хора в градовете също създават проблеми. В началото на май се оказва, че работниците по озеленяването и поддръжката, които наема всяка пролет кметството, са по-малко от нужните, защото няма кандидати или хора в трудоспособна възраст. „Радвам се, че в община Карлово доверието към Националния фронт и неговите идеи расте с всеки изминал ден. Това показва, че инициативите на партията в Народното събрание оправдават очакванията на хората и тя все по-уверено се превръща в политическа сила, която може да спаси и възроди България“, заяви в края на събранието Андон Андонов.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки