Разширяването на Патриотичния фронт е кауза и синовен дълг


Разширяването на Патриотичния фронт е кауза и синовен дълг
17 Юни 2016, Петък


„Напълно е възможно разширяването на Патриотичния блок, фронт или група партии, които изповядват патриотичните ценности.

Автор: Десант

Това сме го направили още преди изборите през 2014 г., когато бяхме събрали под знамето на Патриотичния фронт около 12-14 формации. Естествено, не много големи, но хора, които са готови да подкрепят тази идея за една патриотична коалиция и това се увенча с успех.
Няма причина да не се направи и на следващите избори - президентски или дори и на по-следващите, защото за нас е въпрос на кауза и синовен дълг да се опитаме по някакъв начин да облекчим положението на страната и съвсем нормално е всички с патриотична насоченост да търсят обединение”.

Това съобщи председателят на ПГ на Патриотичния фронт и лидер на НФСБ Валери Симеонов в предаването „Сутрешен блок” на телевизия „България он еър”.
Той припомни, че още преди изборите през 2014 г. бе заявена и демонстрирана готовност да се преговаря с всяка патриотична формация и да се подкрепи всяко добро начинание за България.
По думите му, налице е готовност да се водят разговори с абсолютно всяка партия, с изключение на ДПС, а сега вече и ДОСТ.

Помолен да коментира срещата си с Волен Сидеров и поканата за обща кандидатура за президент, Валери Симеонов изтъкна, че човек трябва да е готов да загърби личните отношения в името на по-висши и отговорни цели.
„В случая нямаше да е добре да робуваме на всичко, което се е случило и на своите лични отношения, които засега не са променени, и да откажем такъв разговор, какъвто ни беше предложен от г-н Сидеров”, каза Симеонов.

Според него е твърде рано да се обявяват номинации за президентските избори, пък и няма правилник кога точно да се огласят кандидатурите, но всеки си прави сметка, че колкото по-рано извадиш някой кандидат, толкова по-рано го слагат на мишената на стрелбището и започва обстрелът.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
MUNCHO
20.06.2016 09:17:59
0
0
DOSTATACHNO E DA ZNAEM,4E TAKAVA KANDIDATURA PRESTOI.DA ZIVEE BALGARIJA!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки