Данъчни продават кирки и брадви


Данъчни продават кирки и брадви
Подобна 30-годишна антика, но пък в движение, се продава за 249 лева
17 Юни 2016, Петък


В битбазар се превръщат последните търгове, които обявяват публичните изпълнители в Териториалната дирекция на НАП във Велико Търново.

Автор: Здравка Христова

Данъчните продават секири, лопати, триони, клещи, парчета от крадени проводници и медни казани. Вещите са отнети и конфискувани в полза на държавата по приключили дела в районните съдилища в областта.
На тезгяха тези дни излезе 30-годишен античен "Москвич". Соцвозилото е в движение. Цената му, заедно с прикаченото му ремарке, е 249 лв. Оказва се, че данъчните успешно могат да конкурират автоморгите и оказионите за автомобили втора употреба. За продажба са обявени и няколко леки коли, а цените са от 200 лв. (за "Деу Еспресо") до 2950 лв. (за "Фиат Дукато"). 

За общо 186 лв. се продават четири мобилни телефона, въдица, CD плеър, клещи, парчета от проводници, кварцова лампа и електронна везна.
Лули от незаконни казани за ракия се търгуват заедно с велосипед "Херкулес", общо за 240 лева. За 52 лева конска каруца върви в комплект с един кубически метър дърва за огрев.
Изкараните  за продажба отнети в полза на държавата вещи от великотърновските данъчни общо са за 6176 лева.


В категории: Общини , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки