Седмичен хороскоп


17 Юни 2016, Петък


17 - 23 юни 2016 г.


Овен Периодът е изпълнен с възможности за инициативните и дейните личности. Жизненият ви потенциал е на ниво. Това ви помага да се представите добре пред околните. Може да предразполагате и привлечете на своя страна събеседниците си при реализиране на бъдещите си планове. Вашата увереност укрепва душевното ви равновесие и положението ви в обществото. Вие сте много контактни, което прави добро впечатление на околните.

Телец Вашата оригиналност и чувството ви за хумор може да ви помогнат в общуването и напредъка в обществен план. Ясната ви жизнена позиция и умението да се поставяте на мястото на другия човек може да укрепят вашите партньорски отношения. Проявете мъдрост и търпение. Преди всичко именно сега може да се наложи да направите компромиси, за да се възцари мир между вас и партньорите ви.

Близнаци Периодът е свързан с преобразуване на космическата енергия и отстояване на принципите. Недостатъчната активност значително може да ви затрудни при реализацията на намеренията ви. Трябва да бъдете по-организирани. Сега сте раними и едва ли демонстрирате своите чувства пред всички, затова вашият личен живот е съвършено скрит от любопитния поглед на околните. Общуването с добре настроени към вас колеги може да ви донесе положителни емоции.

Рак Седмицата е свързана с непредвидими ситуации и известни рискове. На вас може да ви бъде трудно да простите грешките и предателството. Силните чувства могат да доведат до емоционални сривове и прибързани и недалновидни решения. Постарайте се да не намесвате невинни хора и да не им приписвате неуспехите си. Това би навредило на вашата репутация и още повече би усложнило всяка ситуация.

Лъв Звездите ви препоръчват да проявите повече самообладание и търпение. Поради недосетливост вие може да бъдете въвлечени в ненужни спорове. Може да се наложи да отстоявате принципите си. Не е изключено да ви се наложи да се вгледате в най-близките си познати. Между тях или сред най-близкото ви обкръжение може да има хора, които да не заслужават вашето доверие.

Дева Този период обещава да бъде благоприятен в много отношения.  Разнообразните ви знания и интереси, интуитивните ви предвиждания и ораторските способности може да ви помогнат да осъществите намеренията си. Възможно е да създадете база за бъдещи успехи и подобряване на материалното си състояние. Някои може да имат неочаквана среща или ново познанство. Но не бива да влагате много надежди в него, защото може да ви разочарова.

Везни Планетите ви съветват да се въздържате от ненужни спорове. Отстъпвайте пред дреболиите, за да може да спечелите в главното. Очакват ви наскоро кардинални изменения в живота. Вероятно е да получите поддръжка от високопоставени личности, която да придвижи вашите планове напред. Не обръщайте внимание на знамения и знаци на съдбата. Има вероятност да ги изтълкувате неправилно. Подобрява се вашата физическа кондиция и самочувствие.

Скорпион Вашата самоувереност и желание да командвате може да ви подведат. Само хора, които ви познават изключително добре, могат да ви разберат и приемат. Заниманията с психология и езотерика ви правят устойчиви в сложни ситуации. Идеалистическите ви представи за света могат да затъмнят истинското положение. Звездите ви предупреждават, че всяко професионално занимание изисква от вас доста усилия.

Стрелец Мнозина от вас са в състояние да променят своето поведение, дори своята външност. Трудно ви се отдава да планирате дългосрочно дейността си или важни моменти от личния си живот. Вместо обичайните ви задължения и работа предпочитате по-интересно прекарване на времето. Дошло е време за равносметка на постигнатото досега. Концентрирайте силите си и защитете интересите си. Не взимайте важни решения.

Козирог Очакват ви сериозни промени. Затова е нужно да сте подготвени и да пазите силите си. Старайте се да поддържате приятелски отношения с колегите и околните. Преди всичко трябва да избягвате мрачните мисли, суетата и горделивостта. Не забравяйте, че околните ви наблюдават. Затова не пренебрегвайте нищо в поведението си. Знаменателни и предупредителни знаци на съдбата са разтворена ножица.

Водолей  Старайте се да контролирате и направлявате в позитивна насока собствената си енергия. Така може да постигнете повече от това, което сте очаквали. Нараства вашата жизненост, енергичност и активност. Общуването може да ви позволи да проявите таланта си и да донесе положителни емоции. Не настоявайте на своето мнение. Не придавайте значение на примамливи предложения.

Риби Вие сте преизпълнени с жизнени сили. Можете напълно да разкриете таланта си, дори заниманията ви да са лишени от творчество. Сега може да постигнете успех в обществен план и да се усещате истински щастливи. Благоприятни са срещите, служебните контакти и общуването. Зареждането с положителни емоции е от изключително важно значение за вас. Преди всичко се постарайте да запазите самообладание.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки