Седмичен хороскоп


10 Юни 2016, Петък


10 - 16 юни 2016 г.


Овен Звездите ви съветват да подредите мислите си. Не прехвърляйте грешките си на други хора, не бъдете горделиви и ревниви. Възможно е да получите добро известие или да се срещнете с някого, когото харесвате. Не пропускайте шанса си. Желанието да контролирате всичко случващо се около вас може да препятства нормалните и доверителни отношения с обкръжаващите и с любимия човек. Това може да доведе до открито противопоставяне.

Телец Благоприятен е пълноценният труд, пътуванията и срещите с приятели. Ако имате дарбата на миротворец, вие може да примирите двама отдавнашни врагове. Звездите ви предупреждават да отстоявате интересите си и да не се оставяте на чужди влияния. Възможно е да измените събитията във ваша полза. Не се включвайте в колективни занимания. Но всичко, с което се захванете в индивидуален план, е успешно.

Близнаци Вашият оптимизъм и лекота в общуването привличат благосклонното отношение на влиятелни хора. Тяхното покровителство ви помага да постигнете целите си. Може да прескочите пречките по пътя си и успешно да планирате бъдещи дела. Късметът ви се усмихва широко. Не пропускайте този шанс, за да промените живота си към по-добро. Жизненият ви потенциал се намира на много високо ниво. Затова тенденцията към успехи продължава.

Рак Очакват ви различни промени, които ознаменуват цялата седмица. Материалната стабилност и добрите семейни отношения са залог за вашата увереност в себе си. Участието ви в служебни празници, срещите с приятели и единомишленици способстват за нарастването на вашата популярност и възможността да си намерите партньор. Възможно е да направите равносметка на последните си жизнени ситуации и резултатът съвсем да не е удовлетворителен.

Лъв Очаква ви поврат в съдбата и откровения, до които достигате изненадващо. Лекомисленото отношение към случващото се около вас може да ви накара да съжалявате. Среща със стар познат може да преобърне съдбата ви. Благоприятно е обмислянето на бъдещите ви ангажименти и възможността да се справите с тях. Вашият оптимизъм и лекота в общуването повишават обаянието ви.

Дева Приемете това, което ви поднася съдбата. Може да имате известни непланирани финансови разходи. Интересите на близки хора изискват от вас доста внимание. Необходимо е да разпределите разумно времето си, за да може да доведете започнатото до край. Може да ви се отдаде възможност да поправите някои грешки в личния си живот. Възможно е да получите някаква информация, която много да повлияе и дори да измени вашето настоящо положение.

Везни Вашата кариера зависи от умението ви да държите под контрол емоциите си. Някой се стреми да ви създаде неприятности. Бъдете внимателни и далновидни в обещанията си. Не приемайте никакви важни решения и изчаквайте самостоятелния ход на събитията. Възможно е неочаквани обстоятелства да ви принудят да се захванете с неща, от които нямате понятие. Окончателният резултат зависи от способността ви бързо и адекватно да реагирате.

Скорпион Вероятно е да ви изненадат събития, които да се окажат ярки и запомнящи се. Сега не се страхувайте да рискувате. Времето е благоприятно за разширяване на кръгозора. Вие предизвиквате доверието на хората с богатата си култура, общителност и инициативност. Това ви прави желани във всяка компания. Мнозина от вас трудно може да се впишат в изискванията за служебни и обществени задължения.

Стрелец Периодът е изпълнен с множество промени, които оказват влияние на вашето настроение и усещане за света. Поразявате околните с красноречие и ерудиция. Всичко, което сте набелязали за извършване в индивидуален план, е увенчано с успех. Реализацията на резултатите няма да закъснее. Намирайки се в центъра на много събития, вие може да станете свидетели и участници в опасни ситуации. Въздържайте се от необмислени постъпки.

Козирог Звездите ви съветват да бъдете сдържани. Запазете самообладание. Не всичко, което блести, е злато. Ако ви предлагат нещо изгодно, съгласявайте се. Обаче не трябва да очаквате незабавни резултати. Решението може да се забави, но да е изгодно за вас. Периодът е предназначен за духовно пречистване на мислите и постигане на равновесие. Набелязаните планове могат да претърпят изменения.

Водолей Среща с интересна и необикновена личност може да ви доведе до неочакван поврат в съдбата. Не е изключено бъдещите ви планове да претърпят значителни промени. Вашият оптимизъм и лекота на общуване може да предизвикат редица позитивни ситуации. Това може да повиши авторитета ви. Постарайте се да свършите важните неща. Очакват ви повече изкушения и съблазни, които да ви отвличат.

Риби Вашите планове могат да претърпят промяна. Не е изключено много да ви провърви в осъществяването на съкровени желания. Звездите ви предупреждават, че може да получите най-невероятните предложения. Не бързайте да се главозамайвате. Обмислете всичко много добре. Обърнете повече внимание на любимия човек. Съдбата ви предоставя шанс да промените своя живот към по-добро.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки