БСП подпечата новия си курс с „гарантирано от Златеви”


БСП подпечата новия си курс с „гарантирано от Златеви”
Снимката край паметника на бай Тошо, любезно разпространена от пресцентъра на БСП, с цел умиляване на червените баби
03 Юни 2016, Петък


Корнелия Нинова заведе депутатите на тиймбилдинг в хотела на прочутата фамилия, там блестеше Златев-старши

Автор: Илияна Христова

ВБСП вече не е скучно. През настоящата седмица новият лидер Корнелия Нинова заведе депутатите си край паметника на Тодор Живков в Правец, след което настана скандал, от който всеки взе своето – лумпенизираните антикомунисти нанадоха вой до небето, а оредяващите баби по села и паланки се разплакаха от умиление, че Нинова много обичала Тато.
След още едно подобно изпълнение те съвсем ще забравят, че примата на БСП стартира кариерата си от редиците на СДС.

По същото време и други хора имаха повод за празник – известната фамилия Златеви, която домакинства на червеното депутатско войнство. Мероприятието в баровския им голф комплекс в Правец официално бе обявено като “изнесено заседание на парламентарната група”, но “Десант” научи, че съвещанието е било едва за час - два.
Истинската цел била да се състои рекламното посещение в къщата на Живков, а и да се похапне изискано сред хотелските прелестите на Златеви. Скъп гост на този тиймбилдинг бил Васил Златев, баща на нефтения крал Валентин.

Близостта на Валентин Златев до Бойко Борисов е известна, дружбата им е пословична.  Бащата Васил пък е дългогодишен кмет на Правец през социализма, а през капитализма - бизнесмен, попаднал през 2010 г. в класацията на най-богатите българи.
Миналата година вестник “24 часа” писа, че Златев-старши е купил самолета, в който се возеше банкерът Цветан Василев преди да се засели в чужбина. Така сред голф уюта на  луксозния хотел, край скъпи блюда, напитки и благородното домакинство на фамилия Златеви, БСП тръгна към промяна – да раздава хляб и правда на бедните. Водена от Корнелия Нинова, разбира се.
Някои медии (разбирай кръга „Капитал“), лумпенизираните антикомунисти и самозваните естети много се възмутиха от поклонението пред паметника на Тодор Живков, но пропуснаха да се ядосат за това, къде свърши разходката на червените депутати и кой им беше любезен домакин.

Разсеяността им (особено на първите) може да си има като крушката опашка. Нали ако започнат да се възмущават от връзките на БСП с прочутото правешко семейство, то следва да направят същото със себе си по отношението към Прокопиеви, Гергови, Пеевски, пак на правешкото семейство и т.н.
Никой няма интерес истински да скача срещу олигархията, а олигархията има интерес да разпалва безобидни войни на теми “комунизъм-антикомунизъм”, “ляво-дясно” и т.н.
Колкото повече енергия нахалост, толкова повече пионки, протежета и мъжки секретарки се маскират като политици, с цел заблуда на клетия българин!

Конгресът на БСП миналия месец, на който Нинова стана председател, избра за член на националния съвет  Румен Гунински, кмет на Правец и човек много близък до Златеви.
Говори се, че в топли отношения с фамилията е и съпругът на Нинова. Менторът й в БСП – Румен Овчаров, е пожизнен представител на държавата в “Лукойл”. “Новият курс” на БСП става повече от ясен.
Впрочем до голяма степен той наистина е нов. Михаил Миков не искаше да чуе за коалиция с ГЕРБ, а Нинова (засега плахо) надава ухо. Но и как да не го прави, след като налице са толкова много общи приятели с Бойко Борисов?


...И любезните домакини на БСП

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки