Седмичен хороскоп


27 Май 2016, Петък


27 май - 2 юни 2016 г.


Овен Допусната към вас несправедливост от някого може да предизвика гнева ви. Истината може да възтържествува, но трябва да не проявявате избухливост и нетърпение. Излишните рискове и играта на хазарт може да ви донесат само разочарования. Трябва решително да се изправите срещу неизвестността, дори да направите лични жертви в името на общите интереси. Не предприемайте необмислени постъпки.

Телец Проявете инициатива и настойчивост. Може да се появи желание да творите и да се радвате на живота във всичките му сфери. С удоволствие се включвате в интелектуални разговори. Не разчитайте на чужда помощ. В любовта няма смисъл да ревнувате, защото получавате повече, отколкото давате. За вас са крайно важни признанието, възхищението и вниманието, проявено от страна на обкръжаващите ви.

Близнаци Реалността съответства напълно на вашите представи за нея. Необходимо е да проявите разумен консерватизъм и да продължите да осъществявате намеренията си. Възможно е неблагоприятно влияние да ви окаже завистта на зложелатели. Но и вашето повишено самочувствие може да изиграе своята негативна роля в този процес. Отнасяйте се критично към себе си. Не се оставяйте слабостите да ви завладеят.

Рак Съдбата изисква от вас да бъдете максимално издръжливи. Вие сте склонни да бъдете хаотични в своите опити да промените живота си към по-добро. Прекалената инициативност ви кара да поемете куп ангажименти, с които ви е трудно да се справите. Предмет на вашите занимания могат да бъдат различни недоразумения или материалните въпроси. Възможни са битови неразбории. Нежелателно е да вземате окончателни и важни решения.

Лъв През този период трудно отстъпвате от позициите си и няма да сте склонни на компромиси. Подвеждането по собствените слабости ви подтиква към необмислени постъпки, които могат да усложнят отношенията ви с околните. По-добре се заредете с повече положителна енергия, като посетите някое интересно събитие с приятели. Благоприятни са всякакви дейности, както и служебни или лични пътувания.

Дева Проявете инициатива и настойчивост. Разчитайте на подкрепата на приятели. В противен случай успехът е по-труден. За голямо съжаление ходът на нещата зависи твърде малко от вас. В желанието си да бъдете прекалено самостоятелни може да се лишите от близостта, доверието и взаимопомощта на някои хора. Възможно е да осъществите една ваша стара мечта, която от дълго време не ви дава покой. Успехите ви са сигурни, но не трябва да ви главозамайват.

Везни Звездите съветват тези от вас, които се готвят да пътуват, да бъдат много внимателни при общуването си с непознати хора. Може да станете обект на недоброжелателни действия. Не бива да приемате на сериозно всички думи и намерения. Постарайте се да прекарате цялото си свободно време с любимия човек. Това може да се окаже благоприятно за вашите отношения. Някаква новина може да ви накара да промените плановете си.

Скорпион Периодът е предназначен за концентрация на жизнените сили и борба за защита на възгледите. Следва да проявявате внимание и далновидност в действията си, особено към хора, от които зависите. Не се оставяйте на течението и не разчитайте само на късмета си. Положете всички усилия, за да постигнете поставените цели. Могат да настъпят неочаквани промени в намеренията ви или във вашето най-близко обкръжение.

Стрелец Повишената ви чувствителност и емоционалност могат да доведат до изостряне на отношенията. Проявете повече дипломация. Душевната ви щедрост може да създаде благоприятни условия за укрепване на служебния и семейния уют. Ако усетите, че нещата излизат от контрол – по-добре се усамотете. Намерете душевно спокойствие в своето любимо хоби или се срещнете с приятели, които отдавна не сте виждали.

Козирог Всеки човек е като отделна планета, със своите осветени и тъмни страни. Затова проумейте, че реалността не е това, което си мислите. Субективните ви оценки може да са погрешни. Само с упорит труд и обмислени действия може да избегнете капаните на съдбата. Задълженията ви няма да са сложни, но резултатите зависят от вашата находчивост. Необходимо е да проявите отговорност.

Водолей Възможни са спорове и неразбиране, които могат да доведат до охладняване. Не давайте воля на емоциите си и бъдете по-търпеливи. Постарайте се да отделите време на любимия човек. Може да постигнете целите благодарение на дързостта си и способността да рискувате в опасни ситуации, като сте достатъчно разсъдливи и внимателни. Много във вашата кариера зависи от способността да очаровате.

Риби Периодът символизира трудов ентусиазъм и грижа за обществените интереси. Вероятно е да ви се отдаде да постигнете успех в различни обществени задължения. Те няма да бъдат много сложни, но в същото време са необходими. Радвате се на добре свършената работа. Може да ви направят изгодно предложение. Не бива да се отказвате. Вашата настойчивост и благоразумие удивляват всички, дори противниците ви.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки