Ще влезем ли в капана на Ердоган


13 Май 2016, Петък


Дочу се в сряда, че Европейският парламент замразява отмяната на визовия режим за турски граждани, както беше планирано това да се случи от 1 юли.

Автор: Диана Славчева

Ердоган отвърна на удара и за пореден път заплаши, че пусне в Европа всички напиращи към Стария свят тълпи от имигранти. След като разкара от власта проевропейски ориентирания Давутоглу, който всъщност договори условията по споразумението за ограничаването на бежанската вълна, турският президент взе да става все по-безпардонен и арогантен.

Очевидно е, че занапред от него може да очакваме още по-агресивно насаждане на ислямистките му възгледи както във вътрешната, така и във външната политика на югоизточната ни съседка.
И се видя, че усилията на депутатите от Патриотичния фронт да опазят националната ни сигурност и да предотвратят по-нататъшната намеса откъм Босфора в нашите работи са имали своите основания.

Оградата, която патриотите настояваха час по-скоро да се изгради по границата ни, вече трябваше да е готова, за да не се притесняваме от бесовете, обхващащи все по-яростно Ердоган да ни залее с вълна от африкански и арабски тъмни субекти.
На този фон все по-нелепо изглеждат смехотворните напъни на платените от някои олигархо-политически кръгове клакьори, вряскащи за някакви измислени нарушени изборни права на шепа българи в чужбина. Защото вижда се – не се ли сложи край на безпрецедентните манипулации с гласовете на изселниците ни в Турция, ще попаднем директно в капана на Ердоган. И утре не американски и не руски „братя“ ще ни дърпат конците, а пак турски бейове ще беснеят над бащино ни огнище.


В категории: Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
playboy arbiter refer targove
13.05.2016 16:55:17
0
0
ami spored mnogo mnenia ima njakolko nashina da se otarvem ot mreshite na
turski , evrejski i drugi tajni mreshi ,kapani i namerenia a to e kato si namerim po sigurni po bogati po zivilisovani prijateli ot kanada, skandinavia ,polsha germania ,anglia ,rumania ,ungaria ,sarbia ,garzia ,franzia ,ispania ,italia rusia ,avstria i teksas kalifornia brasilia las vegas .no da ne se zalagvame s falshivi prijatelstva e dobre da si pravim smetkata za vsjakakvi prijatelstva
kakvi sa polsite i nepolsite .za mene kato targovez na rastenia knigi suveniri e vashno koj dava naj mnogo pari za stokite a ne ot koja narodnost e
1
MUNCHO
13.05.2016 13:07:10
0
0
OSVEN OGRADATA TRJABVA DA SE VAZTANOVJAT I,,GRANI4NI VOISKI,, ZA DA JA OXRANJA
VAT.TOVA E GRANITZA NE SAMO NA BALGARIJA,A I NA EVROPEISKIJAT SAJUZ.PARI ZA TOVA MOGAT DA SE NAMERJAT,KAKTO OT FONDOVETE NA E.S.,TAKA I OT GLOBITE NALAGANI
NA NEZAKONNO PREMINAVACHTITE EMIGRANTI,KONTRABANDISTI I T.N.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки