Седмичен хороскоп


13 Май 2016, Петък


13 - 19 май 2016 г.


Овен Стремежът ви към новото и вроденото ви любопитство могат да бъдат изтълкувани от околните като нетактичност. Вероятни са недоразумения в службата или действия на завистници. Препятствия по пътя или непорядъчно отношение на партньора може да ви превърне в хищник. Желателно е да сте по-разумни и гъвкави в сложни и непредвидими ситуации, за да не попаднете в капан. Целеустремеността на натурата ви е само привидна.

Телец Периодът е благоприятен за контакти и общуване с колеги и приятели. Възможни са нови срещи и неочаквани познанства. Преливате от чувство на нежност и любов. Послушайте гласа на своето сърце. Постъпете така, както то ви подсказва. Умението да си държите езика зад зъбите и да анализирате събитията и чувствата ви помага да съхраните хармонични отношения с околните.

Близнаци Вие сте миролюбиви и много добре разбирате позициите на другите хора, интуитивно възприемайки техните настроения. Това ви позволява убедително и без натиск да постигате своето. Погрижете се за физическата си кондиция и доброто си настроение. Ловкостта в изказването на определени идеи, умението да забележите и използвате шанса, който другите не виждат, способстват за израстването ви в кариерата.  Жизненият ви потенциал се покачва.

Рак Седмицата е белязана с творческа активност и баланс между чувствата и постъпките. Появява се прекрасна възможност да реализирате мечтите си. Общуването с любимия човек ви помага да се заредите с положителна енергия. Може да получите едно ободряващо съобщение. Вашите действия могат да донесат очаквания резултат. Чувствата и емоциите ви са богати и разнообразни, а мислите стават бистри, бързи и конкретни.

Лъв Звездите благоприятстват любовта и хармонията в дома. Не е изключено именно сега да се появят нови почитатели на чара на жените от зодията. А темпераментната натура на мъжете от знака да привлече вниманието на представителките на друга раса или култура. Особено се постарайте да действате разумно и обмислено. В споровете не се поддавайте на емоции, а на трезвия разум.

Дева Проявете сдържаност в емоциите си и не споделяйте своите планове. Възможно е да се наложи да преодолявате сложни препятствия в обществен или делови план. Не пропускайте възможността да подобрите живота си. А такава възможност според звездите има. Основното сега е да съхраните душевното си равновесие. Преди да действате, изучете ситуацията, предвидете възможните варианти и изберете най-подходящия.

Везни Космическите потоци енергия значително повишават жизнения ви потенциал. Период за любов, за реализация на нови творчески идеи или решение на стари проблеми. Интересува ви не само финансовата и материална страна на живота, но и философската и духовната същност на човека. Вярно решение може да ви предостави ваш покровител. Той вижда проблемите ви отстрани. Смело вървете срещу предизвикателствата на съдбата.

Скорпион Готови сте на борба за постигане на своите цели и защита на интересите си. Конкуренти и съперници ви заставят да мобилизирате силите си и да бъдете по-решителни. Нужна ви е работа по укрепване на деловите връзки. Ако чувствате, че губите преимуществата си в определена ситуация, по-добре отстъпете, за да имате възможност да обмислите позициите си. Може да въведете порядък в чувствата си.

Стрелец Периодът е сложен и по-подходящ за собствено усъвършенстване. Нерешени проблеми в отношенията с някои хора може да ви отнемат време и сили. Срещите ви са противоречиви и едва ли сте особено доволни. При пътувания следете за личните си вещи и документите си. Положителни емоции от рода на интересен филм или спектакъл може да ви се отразят добре. Започвате по-агресивно да се стремите към любов и наслади от живота.

Козирог  Имате огромно влияние над близкото си обкръжение и може да привлечете някои познати към работа в общ интерес. Мнозина от знака може да реализират стара мечта. Тяхното обаяние привлича симпатиите на представители от другия пол. Избягвайте излишното маниерничене и фалшивата скромност. Възможно е емоционалното ви състояние да ви подтикне към двете крайности – меланхолия или оптимизъм.

Водолей Съхранете гъвкавостта в отношенията си. Действайте по-обмислено. В споровете използвайте разумни доводи. Те ще ви спестят много нерви. Планирайте дейността си занапред, съобразявайки се с настъпващото лято. Не ви се препоръчва да се натоварвате физически и да рискувате. Връзките с чужденци могат да се окажат перспективни и да отворят пред вас нови възможности.

Риби Забелязвате напредък във всичките си действия. Симпатиите на околните са на ваша страна, ако действате меко и незабележимо. Вие се нуждаете от чуждото одобрение и от одобрението на любимия човек, отношенията с когото се развиват хармонично. Но прекалената увлеченост по любовта може негативно да се отрази на обществените ви успехи. Възможно е да не се почувствате комфортно поради необоснования ви стремеж към промени.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки