Патриотите с младежка организация в Пловдив


Патриотите с младежка организация в Пловдив
Регионалният координатор за Пловдив-град Костадин Гаров и координаторът за област Пловдив Андон Андонов подариха на „Млади патриоти“ българския флаг
06 Май 2016, Петък


Младите родолюбци започват дейността си с благотворителна инициатива за абитуриенти

Автор: Десант

Родолюбивата партия „Национален фронт за спасение на България“ учреди младежка организация "Млади патриоти" в Пловдив на 24 април, в навечерието на 140-ата годишнина от избухването на Априлското въстание.
В младежката структура се включват млади хора, които обичат родината си и не искат да я напуснат, за да си търсят късмета в чужбина. "Млади патриоти" има за цел да възпитава и укрепва идеите на патриотизма и родолюбието сред младите пловдивчани.

„Имаме доста симпатизанти, които истински обичат Родината и са твърдо решени да търсят доброто си бъдеще тук, а не зад граница. Нашата задача е да направим така, че любовта към отечеството да е водещата ценност за младите“, разясни мотивацията на младежите новоизбраният председател Радослав Александров. Според него не са верни твърденията, че младите българи растат в безродие и нихилизъм. Напротив, казва той, патриотичните чувства са изначално заложени във всеки човек, но зависи от средата дали те ще се развият или ще закърнеят.

Организацията на младите родолюбци е учредена в дните около 140-ата годишнина от Априлската епопея.
Младежите на НФСБ от Града под тепетата започнаха и първата си благотворителна инициатива „Направи добро за абитуриента". Младите патриоти призовават всеки, който желае, да дари свой костюм или рокля, с които е бил на своя бал и сега стоят неизползвани в гардероба. Събраните тоалети ще бъдат предоставени на юноши в неравностойно положение.

Сред първите начинания на младите съмишленици на партията на СКАТ е  и събирането на средства за изграждане на зеленчукова биоградина към местния Дом за деца, лишени от родителска грижа, „Мария Луиза“.
На събранието присъстваха регионалният координатор за Пловдив-град Костадин Гаров и координаторът за област Пловдив Андон Андонов, които подариха на новоучредената организация българския флаг и пожелаха успех на младите патриоти в техните начинания и инициативи, като изказаха готовност за бъдеща подкрепа и взаимопомощ.

„Младите хора в България по принцип не се интересуват от политиката, затова трябва да се акцентира върху идеите, произлизащи от самите тях. Аз съм убеден, че перспективите пред младежката организация на НФСБ в Пловдив са изключително добри. Това са едни смели млади хора, които застават зад идеите на Националния фронт. Така те доказват, че предпочитат трудния път за служба на Родината и народа, и отказват да бъдат заблудени от лъскавите лъжливи каузи на други политически сили“, заяви регионалният координатор за Пловдив – град Костадин Гаров.
Тоалетитe за „Направи добро на абитуриента“ се събират на ул. "Гладстон" 1, ет. 3 в клуба на НФСБ, намиращ се в Дома на науката и техниката, всеки делничен ден от 14 до 16 ч., до 11 май.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки