Седмичен хороскоп


06 Май 2016, Петък


6 - 12 май 2016 г.


Овен Благоприятна седмица за тези, които обстойно обмислят своите планове. Действията ви са успешни. Вие можете да се представяте в най-добрата си светлина. Не са изключени положителни промени в личния или обществения живот. Важна среща от делови характер може да разочарова и огорчи жените от знака. Нов флирт ще заличи неприятните емоции. Подбирайте добре думите си в критични ситуации, даже ако те напират на езика ви.

Телец Периодът е белязан с пробуждането на вътрешните сили. За мъжете от знака са възможни нови познанства и срещи със стари приятели. Звездите препоръчват на жените от зодията да не се впускат в нови любовни авантюри. Лъжливи обещания могат да провалят надеждите ви. Ограничете общуването си само с добре настроените хора. Седмицата е подходяща за израстване в кариерата.

Близнаци Периодът на обновление ви прави по-активни. Вие мислите оригинално и имате много планове и проекти. Но нервността ви и вашата прибързаност могат да отблъснат хората от вас. Имате желание да общувате само с личности, близки по дух с вас. Не слушайте съветите на околните. Разчитайте предимно на себе си. Вие сте популярни и може да поведете партньорите си. Само не обещавайте твърде много, защото може да пострада вашият имидж.

Рак Новите впечатления ви зареждат с положителни емоции и стимулират желанието ви за творчески и делови изяви. Напълно е възможно някои предчувствия да се оправдаят. Обстоятелствата може да се стекат така, че вие да бъдете обвинени в какво ли не. Защитавайте се, но не бъдете много агресивни. Иначе конфликтите могат да станат необратими. Обърнете внимание на някои хора - липсва им вашето внимание и нежност.

Лъв Вашата деловитост и умение да намирате нестандартни пътища за решаване на проблемите и трезвия поглед върху нещата ви помагат във всичко. Следва внимателно да определите своето отношение към някои хора. Постарайте се да въведете ред в чувствата и емоциите си. Събитията са пряко отражение на вашата същност. Следва да обърнете внимание на знаците на съдбата. Анализирайте ги правилно.

Дева  В обществен план умението ви да анализирате както своето, така и поведението на околните, ви помага да намерите вратички и да постигнете важни за вас споразумения. Ако работите в чуждестранна компания, може да израснете в кариерата, въпреки някои усложнения. Вие може да станете господари на положението. Не са изключени както служебни, така и семейни дебати, които да завършат във ваша полза. Очакват ви нови запознанства.

Везни Наложително е да се подготвите със сериозен план за действие. Вероятно ви очакват усложнения в отношенията с колеги или делови партньори. Помислете си за вашето поведение. Постарайте се да общувате повече с творчески и духовно богати личности, които имат нестандартно и интересно мислене. Те може да отворят пред вас нови хоризонти. Периодът е благоприятен за осъществяване на големите ви мечти. Не е изключен неочакван поврат в събитията.

Скорпион Периодът е изпълнен с изненади и доста рискове. Възможно е да ви предложат нещо изгодно. Но за резултатите трябва да почакате. Сега имате възможност да възобновите прекъснатите отношения с приятели и да поправите грешките си. Могат да ви осенят любопитни идеи, които няма пречка да въплътите в живота си веднага. Разчитайте на интуицията си. Не бъдете меки и безпринципни. Това може да срине авторитета ви.

Стрелец Ангажиментите ви може да се изпълнят по-лесно, ако не действате сами, а с помощта на колеги или делови партньори. Успешно може да работите и с голям колектив от хора. Във всичко проявявате нестандартен подход и творчество. Вслушвайте се в интуицията си. Напълно е вероятно да намерите нови източници на допълнителни средства. Покровители могат да ви помогнат да излезете от затруднена ситуация.

Козирог Вашият жизнен потенциал се повишава. Нерешителността и съмненията ви се сменят с яснота и трезва мисъл. Довеждате всичко до край. Отнасяйте се внимателно към предложенията, които ви правят дори близки хора. Могат да ви разиграват. Разумът надделява над чувствата. Мисълта ви е ясна и амбициите нарастват.  Емоционалната възприемчивост и трезвият анализ са в синхрон.

Водолей През този период не бързайте да се правите на герои, да се захващате с нови идеи или да решавате важни неща в една среща. Дипломатичността и умението да не налагате своето мнение способстват да създадете нови перспективни контакти. Не се отпускайте, защото събитията може да се обърнат против вашите интереси. Ироничният поглед върху нещата може да ви помогне.

Риби Постарайте се правилно да планирате дейността си през тези дни. Така може да съумеете да въведете ред в своите дела и чувства, да станете оптимисти. Опитайте да си намерите нещо, което сте занемарили, ако има такова - оправете го. Може да се замислите за нови проекти. Възстановете баланса си между чувства и постъпки. Общуването с прекрасния свят на изкуството може да ви зареди с положителни емоции.  Завършва периодът на съмнения и мнителност.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки