В Шумен посрещат с хляб и сол Валери Симеонов


В Шумен посрещат с хляб и сол Валери Симеонов
По традиция в Шумен посрещат с хляб и сол Валери Симеонов
29 Април 2016, Петък


Ръководството на НФСБ проведе работни срещи и отчетни събрания с активистите в Шумен, Търговище и Русе

Автор: Десант

Влиянието на „Национален фронт за спасение на България“ в североизточната част на страната расте, а последователната политика на депутатите от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ привлича все повече съмишленици. Това бе изводът от срещите на лидера на Националния фронт и председател на парламентарната група на ПФ Валери Симеонов, народния представител Христиан Митев и секретаря на патриотичната партия Мария Петрова с активистите от общинските структури в Североизточна България.
Първата от тях се проведе на 25 април в Шумен, под формата на отчетно-изборно събрание, на което присъства и областният координатор на НФСБ и общински съветник в местния парламент Наталия Стефанова.

По стар български обичай шуменските родолюбци посрещнаха с пита и сол председателя на НФСБ. Основните теми на срещата бяха очертаването на нови приоритети, с които партията на СКАТ ще продължи да се утвърждава в региона и подготовката за президентския вот през есента.
Обсъдени бяха и промените в Изборния кодекс - дело на депутатите от Патриотичния фронт. Присъстващите подкрепиха единодушно въвеждането на задължителното гласуване, защото това е единственият начин да бъде ликвидирана търговията с гласове и корпоративния вот.

„Проведохме честна, откровена и делова среща, на която бяха разгледани местните проблеми, бяха поставени задачи, чухме и мнението на хората. В Шуменско НФСБ имаше много добри резултати на местния вот през миналата година и аз се надявам, че ще успеем не само да затвърдим резултатите, но и да ги повишим. В това отношение разчитаме на нашите общински съветници Наталия Стефанова и Стефани Любенова, които със своите инициативи в местния парламент доказаха, че са истински патриоти, които защитават интересите на хората“, заяви Валери Симеонов след края на срещата.

Няколко часа по-късно родолюбците посетиха и съседната община Търговище, където също проведоха среща с местните представители и симпатизанти на партията. По време на сбирката бе отчетено от областния координатор Христо Радев, че интересът към родолюбивата формация нараства. В потвърждение на думите му, само докато течеше събранието, на място в залата бяха подадени над десет нови заявления за членство.
„С помощта на младите членове, които се вляха в редиците на НФСБ - Търговище през последните месеци, се надявам да допринесем за по-доброто бъдеще на нашия град.

Днешната среща с ръководството бе важна, защото на нея направихме връзка с народните представители от Патриотичния фронт, които ще могат да ни напътстват и да ни помагат в подготовката за президентския вот през есента“, заяви председателят на партията на СКАТ в община Търговище Евгени Джамджиев.
Той добави, че очаква на предстоящите избори за държавен глава резултатът на НФСБ в региона да се повиши, особено след като задължителното гласуване спомогне да се намали силното влияние на ДПС в Търговишко.

Поредицата от отчетно-изборни събрания завърши късно вечерта в Русе, където лидерът на Националния фронт Валери Симеонов се запозна с работата на структурите региона. Пред патриотите от дунавския град той разясни свършената до момента работа от депутатите на родолюбивата формация в Народното събрание. „В Патриотичния фронт ще продължим да работим и по осигуряването на по-нормален климат на българския бизнес, на икономиката, която в момента е в тежко състояние. Най-вече ще продължим да се борим за издигането и поставянето на интересите на българския народ над всичко останало“, подчерта председателят на родолюбивата формация.

Той добави, че възлага много надежди на русенските патриоти, че те ще допринесат за това, за което бе създаден Националният фронт – спасението и възраждането на България.
„Огромният интерес на хората от града и региона към нашата партия говори не само за растящото доверие към нас, но и показва, че обикновените трудови хора са доволни от инициативите и каузите, които защитават депутатите от ПФ в Народното събрание“, отбеляза Симеонов.
Срещите на ръководството на партията на СКАТ с актива и отчетно-изборните събрания в Северна България ще продължат и през следващата седмица.


Лидерът на НФСБ Валери Симеонов разясни свършената работа от депутатите на патриотичната формация в НС

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки