Националният фронт с две нови организации в Пловдивско


Националният фронт с две нови организации в Пловдивско
На учредителното събрание в с. Васил Левски присъства областният координатор на НФСБ Андон Андонов (в средата). Вдясно от него е Лалка Димитрова
29 Април 2016, Петък


В карловското село Васил Левски и в град Съединение подкрепят промените в Изборния кодекс

Автор: Десант

Продължава да се разширява мрежата от структури на „Национален фронт за спасение на България“ в Пловдивска област. На 23 април към родолюбивата формация се присъединиха и десетки симпатизанти на патриотичната идея в карловското село Васил Левски.
На учредителното събрание в местното читалище „Никола Вапцаров 1906“ присъства областният координатор и общински съветник от партията на родолюбците в Карлово Андон Андонов.

Жителите на селото споделиха с него основния си проблем, който дълги години няма решение – това, че не могат да възстановят своята собственост върху наследствените си земи, останали след разпадането на някогашното ТКЗС.
„Хората често повтарят, че земята им е „изчезнала“. Всъщност проблемът се корени в това, че местните жители са изпуснали срока да заявят документите за връщане на имотите им още в края на 90-те години на миналия век“, заяви Андон Андонов. Представители на ловно-рибарското сдружение във Васил Левски пък го помолиха за съдействие да им бъде предоставен общински имот за нуждите им.

Сред тревогите на хората от селото, носещо името на Апостола на свободата, са и разбитата улична инфраструктура, засилващата се напоследък битова престъпност и обезлюдяването. Андонов пое ангажимент в качеството си на общински съветник да постави проблемите на с. Васил Левски за обсъждане в ОбС – Карлово.
Новата организация на патриотите бе оглавена от Лалка Димитрова.

„Това, което ме привлече в Националния фронт, е, че партията се доказа като отговорна политическа сила. Тя спазва своите предизборни обещания, затова заслужава доверието на обикновените трудови хора“, заяви новоизбраният председател. В работата ще й помага Стоян Тодоров, който стана секретар на новата структура на родолюбивата формация.
„За мен НФСБ е партията, която полага реални грижи и за хората в малките населени места като Васил Левски. Затова сред първите ни цели ще бъде да се борим за възстановяване на сградата на основното училище в селото. Така ще бъде създаден стимул за младите хора да се завърнат тук“, отбеляза Тодоров.

След избора на ръководство се проведе дискусия за приетите миналата седмица промени в Изборния кодекс по предложение на народните представители от „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“.
Жителите на Васил Левски подкрепиха идеите на родолюбците за въвеждане на задължително гласуване. Те бяха единодушни, че това е единственият начин, по който ще се прекрати порочната практика на търговия с гласове, както и ще се сведе до минимум вредата от корпоративния вот.

Така ще бъде ликвидирано и влиянието на антиконституционната ДПС, която с помощта на машинации, нарушения на закона, на разкриване на нерегламентирани секции в Турция вече близо 26 години манипулираше изборите в България.
Няколко часа по-късно към идеите на най-българската партия се присъединиха и  жителите на град Съединение. На учредителното събрание присъстваха Андон Андонов и заместник-председателят на НФСБ и депутат от Патриотичния фронт Борис Ячев.


Към идеите на патриотичната партия се присъединиха и десетки жители на град Съединение

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки