Седмичен хороскоп


29 Април 2016, Петък


29 април - 5 май 2016 г.


Овен Преценете много добре съветите, които получавате. Не се подвеждайте по голи обещания. Спокойствието и разумът ви помагат да избегнете възможните грешки. Това е пътят за постигане на набелязаните цели. Заредете се с енергия, като си направите дълга разходка на чист въздух. Понякога действате като стихия, но е препоръчително да обмисляте постъпките си и да не бързате излишно. Сдържайте желанието си постоянно да сте номер едно.

Телец Звездите ви препоръчват да не се захващате за дейности, които не познавате много добре. Избягвайте да рискувате и внимавайте при оформянето на документи. Действайте само с проверени способи. Не е изключено да се появи влиятелен човек, който да ви окаже съдействие при реализиране на ваши идеи. Разположението на звездите предполага противоречиви успехи в личен и обществен план.

Близнаци Периодът е благоприятен за преход към нова степен на развитие. Някои от вашите връзки и контакти могат да носят таен характер. При делови пътувания може да срещнете съпротива на идеите си. Прибързаността във взимането на едни или други решения може да има по-нататъшни последствия. Очакват ви някакви промени в личния живот. Особено това се касае за жените от знака. Мъжете от своя страна са длъжни да проявяват такт и благородство.

Рак Настройвайки се за положителни промени, вие може да се концентрирате за по-високи професионални резултати. Възможно е да получите подкрепа от богати покровители или близки роднини. Периодът е посветен на разбирателство между хората и е подходящ за зачатие. Не се претоварвайте с работа. По възможност прекарайте повече време на чист въздух. В личния ви живот вероятно ви очакват изненади.

Лъв Благоприятен период за общуване и промени в личния живот. Намирате поддръжници и сред тези, които не сте считали за приятели. Не е изключено да се изискват от вас големи усилия в работата, но резултатът е повече от добър. Склонността ви към екстравагантни и нестандартни решения ви помага да превърнете тази седмица в незабравима за живота си. Звездите ви съветват да не експериментирате.

Дева Целесъобразно е да се замислите за своя път и духовното си развитие. Освободете ума от постоянно безпокойство. Живейте според възможностите си и се вслушвайте във вътрешния си глас. За личните отношения е характерна известна нестабилност. Излишъкът на вашата енергия може да стресне околните. В живота ви може да се появи любовна тайна. Седмицата носи сложна характеристика. Може да се окаже много напрегната.

Везни Седмицата е изпълнена с неочаквани ситуации и рискове. За някои започва период на освобождаване от илюзии, а за други - период на промени и ново мислене. Няма да сте склонни да се съобразявате с чуждото мнение. Но правейки нещата така, както на вас ви харесва, може да засегнете чужди интереси и някои хора да ви се противопоставят. Съдбата ви готви изненади. Възможно е да ви затрупат някои проблеми или отложена работа да напомни за себе си.

Скорпион Успехите ви зависят от умението ви да се справяте с променливото си настроение. Причина за много проблеми могат да станат слухове, сплетни или непроверена информация. Активните ви професионални занимания и контактите с делови партньори влияят положително на самочувствието ви. Научете се да превключвате бързо от материални на духовни теми. Близък приятел може да ви окаже неоценима услуга.

Стрелец Проявявайки интерес към всичко ново и необикновено, вие се опитвате по свой начин да осъществите някои от идеите си. В делово отношение са вероятни нестабилност, емоционална несдържаност и известна раздразнителност. Не е изключено вашата субективна оценка на ситуациите или нежеланието ви да следвате здравия смисъл да ви накара да се впуснете в обречени дейности. Планетите ви съветват да оценявате критично всяка своя постъпка.

Козирог Звездите ви съветват да анализирате предишните си постъпки. Това може да ви избави от заблуди. Незавършена работа може да ви донесе допълнителни неприятности и усилия. Не се ангажирайте с дреболии. Може да преминете в нов кръг на развитие. Избягвайте компанията на скучни и досадни хора. Усилва се творческият ви потенциал и интуиция. Разположението на звездите ви предвещава успех.

Водолей Звездите ви съветват да се занимавате само с неща, от които разбирате. Периодът е отговорен, затова не експериментирайте. По никакъв начин не се стремете да доминирате. Може да попаднете в неловко положение. За жените от знака предстои да направят избор между ново увлечение и някои задължения. Мъжете от знака трябва търпеливо да понесат някои изпитания.

Риби Вие сте на висота и всичко е по силите ви. Усещате поддръжката на околните. Емоционалният ви живот е на ниво. Възможно е да ви предложат интересно сътрудничество, но преценете предварително преимуществата. Може да ви хрумнат любопитни идеи. Оставете нещата да вървят на самотек. Съдбата сама ви подсказва решенията им. Старайте се да бъдете по-практични и обмисляйте действията си, свързани с финансови въпроси.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки