Националният фронт с нова структура в Разградско


Националният фронт с нова структура в Разградско
Жителите на Конево бяха единодушни, че Националният фронт ще донесе дълго чаканата промяна за селото им
22 Април 2016, Петък


Мрежата от структури на „Национален фронт за спасение на България” продължава да се разширява.

Автор: Десант

На 16 април към родолюбивата формация се присъединиха и жителите на село Конево в община Исперих.
Привържениците на каузата за спасение на Родината се събраха в залата на читалище „Нов живот“, за да поставят основите на местна структура на патриотичната формация. На събранието присъстваше и регионалният координатор за Разградска област Димитър Димитров.

За повишения интерес към учредяването на структурата допринесе и фактът, че от октомври 2015 г. кметски наместник на Конево е представителят на Националния фронт Величко Минчев. Дълги години  исперихското село, което е с изцяло християнско население, бе управлявано от кадри на протурската партия ДПС.
Новата структура на патриотите бе оглавена от Георги Георгиев, който е дългогодишен земеделски производител „Присъединих се към Националния фронт, след като видях как тази партия, начело с господин Валери Симеонов, истински се грижи в Народното събрание за интересите на държавата и народа. Затова реших, че като българин и патриот мястото ми е в нея, за да мога да помагам за възраждането на България“, заяви новоизбраният председател.

В работата ще му помага самият кметски наместник Величко Минчев, който зае позицията на секретар на партийната организация.
Той очерта и своите първи приоритети за решаване на местните проблеми. Сред тях особено място заема ремонтът на единствения републикански път до общинския център Исперих.
Тревожната ситуация бе описана и изпратена до парламентарната група на „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“, с молба за съдействие.

„Доскоро хората не се интересуваха от политическата ситуация в страната, защото кметските наместници от ДПС не вършеха нищо за подобряването на живота в селото. Липсва и адекватна социална помощ за възрастните в Конево и мерки против нарасналата в последните месеци битова престъпност, която е дело на цигани.
Време е за решителна промяна в Конево и новата структура на НФСБ е част от новото начало за всички нас, които милеем за нашето село и страна“, подчерта Минчев.

Сериозна тревога на местните жители е закриването на здравната служба в селото в края на миналата година. Повечето от хората са възрастни, с ниски пенсии и се налага да ходят до общинския център за всеки преглед, което е финансово непосилно за тях.
Поради тази причина те многократно са искали от Община Исперих да бъде възстановен медицинският пункт, но без успех. Областният координатор Димитър Димитров обеща да уведоми депутатите от ПФ за проблема.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки