Последователната политика на НФСБ намира все по-голямо разбиране


Последователната политика на НФСБ намира все по-голямо разбиране
В Стара Загора се проведе поредната среща на регионалните координатори на патриотичната партия
22 Април 2016, Петък


На среща на регионалните координатори на Националния фронт бе отчетено нарасналото влияние на формацията и налагането й като сериозна политическа сила

Автор: Десант

Последователната политика, отстоявана от „Национален фронт за спасение на България“ в коалицията „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ в Народното събрание, дава своите резултати. През последните месеци доверието на хората към родолюбивата формация продължава да расте.
Изключително важни за страната проблеми бяха поставени на широка обществена дискусия, а част от тях бяха решени чрез законодателни промени  по инициатива на партията на СКАТ. От началото на 2016 г. са създадени и редица нови структури на НФСБ в цялата страна.

Всичко това стана ясно по време на последната регулярна среща на регионалните координатори на Националния фронт, проведена в Стара Загора на 15 април.
На форума присъстваха лидерът на НФСБ Валери Симеонов, заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев, народният представител Христиан Митев и секретарят на патриотичната формация Мария Петрова. „До преди година и половина бе голяма рядкост българска партия в парламента да изпълни своите предизборни обещания и програма както и последователно да работи за опазване интересите на България и народа. Това обаче стана реалност с влизането на Националния фронт в Народното събрание, в резултат на което влиянието на партията нарасна. Доказателство са многобройните писма на наши симпатизанти, в които се иска създаване на нови структури и нови клубове на НФСБ“, заяви Валери Симеонов.

Той допълни, че принципите, които ще продължават да отстояват представителите на НФСБ в местната и централна власт, са компетентността, професионализмът и отговорността. „Именно с тези оръжия ще продължим борбата си в Народното събрание срещу олигарсите, монополите и съмнителните сделки с европейските фондове. И най-вече – за продължаване на съдебната реформа.
Трябва да отбележим, че НФСБ печели позиции и на местно ниво. Голяма част от докладните записки на съветниците от Националния фронт се приемат от местните парламенти и се посрещат положително от жителите на съответните селища“, отбеляза лидерът на патриотите.

На срещата бяха обсъдени и актуални проблеми от политическата обстановка в страната. Сред тях бяха и удължаването на оградата на границата ни с Турция, изградена по инициатива на патриотите. Присъстващите бяха единодушни, че до момента тя е единствената ефективна мярка за спиране на мигрантския поток от Близкия изток.
Ръководството на партията на СКАТ запозна координаторите и с предложенията на ПФ за промени в Изборния кодекс, сред които най-значимо е въвеждането на задължително гласуване.

В края на форума заместник-председателят на родолюбците Борис Ячев отбеляза, че нарасналата популярност на НФСБ и неговите идеи са доказателство, че партията вече се е наложила като сериозна патриотична сила в национален мащаб.
„Все повече политически сили в Народното събрание и извън него припознават идеите на НФСБ и Патриотичния фронт. Хората от цялата страна редовно ни поздравяват за нашите позиции и инициативи. Те виждат в Националния фронт партията на истинските български родолюбци“, категоричен бе Ячев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки