Седмичен хороскоп


22 Април 2016, Петък


22 - 28 април 2016 г.


Овен На вас ви се иска повече да сте в движение и да общувате. Благоприятни са излизанията сред природата с приятели и близки хора. По време на пътувания и посещение на интересни места са възможни нови запознанства, в това число и романтични. Някои може да срещнат своята половинка, която им е определена от съдбата. Общуването с любимия човек ви носи радост. Упорито преследвайте целите си и ще постигнете успех.

Телец Опитайте да се придържате към златната среда и не се конфронтирайте излишно с никого. През това време вие чувствате, че късчетата на сложна мозайка се подреждат сами, много неща идват по местата си. Любовните и съпружески отношения играят важна роля в живота ви. Бъдете внимателни един с друг и не разваляйте идилията. Съдбата може да изпитва твърдостта на вашия характер.

Близнаци Отхвърлете всички свои съмнения и позволете на чувството на увереност да ви завладее напълно. Няма да липсват интересни събития. Повечето от вас са склонни към рискове. Вашата горделивост може да предизвика конфликти с околните. Препоръчва ви се да бъдете въздържани, да бъдете самокритични и да се откажете от съмнителните контакти. Възможни са промени в кариерата или в някои важни цели и направления във вашата дейност.

Рак Периодът е предназначен за разкриване на вашия творчески потенциал. Ще бъдете удовлетворени при реализацията на своята работа и придобитото признание ще ви носи удоволствие. Околните ви се възхищават. Не влизайте в отношения, които не ви задоволяват. Избягвайте досадните личности. По-добре отделете повече време за научаване на нови неща в областите, които ви интересуват и от които имате полза.

Лъв Заредете се с положителна енергия. Всички благоприятни събития, които се случват през този период, се оказват достатъчно важни и продължителни. Успехите ласкаят самочувствието на тези, които са проявили своята индивидуалност в различни ситуации. Само че преувеличеното мнение за себе си и желанието за бързи успехи може да ви доведе до разочарование.

Дева Периодът предвещава успех в отношенията ви с околните и деловите партньори. Умението да контролирате ситуациите ви помага последователно да постигнете целите си. Проявете интуиция и инициатива. Правете компромиси, когато това се налага. Звездите ви препоръчват умереност и критично отношение към ставащото. Някои дейности могат да бъдат неопределени или вие да имате погрешна представа за тях, което да ви попречи да сте наясно какво се очаква от вас.

Везни Вашата енергичност предизвиква оптимизма и радостта на околните. През този период ви е свойствено оптимистичното мислене, което ви подтиква да строите въздушни замъци и да вярвате на чуждите приказки. Това може да ви направи податливи на агресивната реклама около вас, на която може лесно да се поддадете и сериозно да се поохарчите. Избягвайте контактите с вечно недоволни и скучни хора.

Скорпион Заемете се с недовършена работа и помислете за перспективи за бъдещето си в нещо ново. Ако си нямате половинка, сега имате възможност за избор. Настъпва време да обичате и да бъдете обичани. Очаква ви един сравнително успешен период. Прекарайте го активно, като от рано предвидите всичко, което трябва да свършите. Семейните от вас се налага да погледнат по новому на отношенията вкъщи.

Стрелец Сложна седмица, свързана с неизпълними задължения и неудовлетворение от някои хора. По-добре е да се въздържате от дълги пътувания и самота. Не ви се препоръчва да се занимавате с активна физическа дейност. Не изяснявайте отношенията си с околните, защото има опасност емоциите ви да надделеят над разсъдъка. Усилва се вашата аура, жизненият ви потенциал. Опитайте се да довършвате само започнати неща.

Козирог Звездите ви предупреждават да сте сдържани, да се отнасяте критично към ставащото и да избягвате ненужните контакти. Въздържайте се от участие в борба за власт сега. Още не е дошло вашето време. Възможни са душевни вълнения, но бъдете по-търпеливи. Внимавайте в приказките си. Не очаквайте помощ от никого. Всичко е във вашите ръце. Избягвайте противопоставянето с хора, от които зависите.

Водолей Заредете се с положителни емоции, защото ви очаква борба за доказване и утвърждаване. Успешно завършват започнати досега неща. Възможни са многочислени разговори за любовта, както и любовни признания. Жените от зодията с удоволствие обсъждат своите любими с приятелки и споделят интимни тайни. Мъжете от зодията започват по-активно да обръщат внимание на по-млади жени.

Риби Съдбата може да реши да си поиграе с вас и вие трябва да сте готови за различни изненади. Може да обмислите различни варианти и да пристъпите към изпълнението на набелязаните планове. Разширете сферата на дейността си или завършете решаването на стари проблеми. В последното много може да ви помогне нестандартният подход към нещата и новият начин на мислене. Възможно е да получите пари, радостни новини.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки