Седмичен хороскоп


15 Април 2016, Петък


15 - 21 април 2016 г.


Овен Опитайте да се занимавате само с най-необходимите неща. Успешно разрешаване на важни въпроси, печалби от сделки и големи придобивки. Бъдете умерени във всичко и няма да имате проблеми. Невинаги може да се постигне всичко наведнъж. Ако точно сега сте си наумили да направите някаква скъпа покупка, помислете добре преди да я купите. Благоприятно е общуването в колектив и приятния разговор с единомишленици.

Телец Грешната представа за хората или невярна оценка на ситуацията може да ви доведе до финансови загуби. В интимната сфера ви очаква приятно събитие. Звездите ви предсказват неочакван подарък. Прибързани обещания от странични хора може да ви разочароват и подведат. Постарайте се да се концентрирате върху положителни мисли, не обръщайте прекалено внимание на случайно казаните думи.

Близнаци Интересни срещи и нови впечатления ви помагат да се избавите от сивото ежедневие. Вашият оптимизъм се връща отново. В личния ви живот може да се натъкнете на избор, който да изисква важно решение със съдбоносни последици. Периодът може да бъде изключително приятен, ако сте спокойни и уверени в себе си. В противен случай излишните емоции могат да ви донесат разочарование или да предизвикат недоразумения с околните.

Рак Седмицата носи разнообразие и равновесие на силите. Не пропускайте случая да направите няколко добри контакта. Те може да ви бъдат от полза за бъдещата работа. Възстановете отношенията си с някои хора. Противоречията и личната суета отнемат повече от времето ви. Може да се наложи да се приспособявате към различни обстоятелства. Проявете максимално хладнокръвие. Подтиснете желанието си да се инатите.

Лъв Планетите ви съветват да не се намесвате в естествения ход на събитията. Повечето от проблемите се решават от само себе си. Жизненият ви потенциал нараства. Вероятно пред вас се откриват неочаквани перспективи. Вашите изяви ви карат да се чувствате горди от себе си. Вие сте обзети от оптимизъм, вяра в собствените сили, дружелюбие и умение да следвате обществените норми. 

Дева Опитайте се да не губите чувство за реалност. Възможно е вашите планове просто да не са подходящи за този момент. Излишната ви увереност може само да ви навреди. Упоритостта ви може да доведе до различни изненади. Възможно е седмицата да се окаже сложна за мнозина от вас. Невярна оценка на ситуацията или грешна представа за партньорите могат да ви докарат до сериозни загуби. В интимната сфера също ви очакват изненади.

Везни Периодът е наситен с изненади и неочаквани остри завои по житейския ви път. Нужно ви е да се отпуснете в спокойна обстановка и да проанализирате случващото се. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва, ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Не променяйте привичния ход на нещата. Отнасяйте се с недоверие към примамливите предложения. Пазете се от авантюри и недомислени действия.

Скорпион Активен период, благоприятен за деловите личности. Може да се наложи да проявите милосърдие и подкрепа. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора. Не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Умът ви е зает с различни ангажименти. Възможно е да получите изгодно предложение, но не бива да се залавяте веднага с него, защото резултатът може да се окаже не толкова голям.

Стрелец Сдържайте своята емоционалност и мерете приказките си. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност. Жените от знака може да имат любовно разочарование. А мъжете от зодията имат възможност да решат успешно битов проблем, възникнал неочаквано. Трябва постоянно да внимавате и да не допускате разточителство.

Козирог Звездите ви покровителстват при постигането на целите ви. Общителността ви помага за това. Бъдете щедри и уверени в себе си. Но все пак не допускайте прекалено близко до себе си непознати хора, защото винаги са възможни не особено добри изненади. Може да си поставите и по-важни задачи. Планирайте деловите си ангажименти за по-дълъг период. Мислете положително.

Водолей Постарайте се да вложите разум в отношенията с околните. Освен това звездите ви препоръчват да избягвате физическото натоварване. Мислете положително и се старайте да не показвате егоизма си. Стари обещания напомнят за себе си. Това ви кара да се почувствате задължени и колкото и да не ви се иска - да изпълните обещаното. Седмицата носи успех на онези от вас, които са делови и амбициозни.

Риби Освободете се от всичко неприятно, което е затлачило съзнанието и мислите ви. Проявете търпение и тактичност с околните, за да избегнете безпричинни конфликти, породени от вашия характер. Така може да имате възможност да се измъкнете от отчуждението. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Мир и възстановяване на равновесието. Седмицата ви е интересна и успешна.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки