Те го казаха


09 Април 2016, Събота


„Към момента на българо-турската граница натискът е малък. Истинският проблем очаквам да дойде от Гърция.


Констатацията ми е, че в една бедна Македония бежанските лагери са чакълирани, бетонирани, с детски площадки са, в много добри условия. Докато в Гърция, която взема милиони евра, не могат да отчетат нищо и в техните лагери условията са действително ужасяващи. Ние имаме всяка готовност, включително и заграждения, ако трябва да се направят"
министър-председателят Бойко Борисов

„Всички дейности на бившата ДАИ да бъдат прехвърлени на частни фирми, за да спре корупцията. Не зная какво още трябва да се случи в държавата ни, колко пъти трябва да се говори за корупция от служители на тази агенция, колко шофьори и превозвачи с купени книжки трябва да се движат по пътищата ни, колко коли и хора трябва да пострадат от некачествени прегледи и тъй нататък. Няма никакво значение кой е шеф на ДАИ. Трябва да се разбере, че смяната на един Цветанов, Божков, Киров с друг не води до нищо друго освен до затъване на по-дълбоко в пещерата“
Емил Панчев, председател на Съюза на българските автомобилисти

„Етнически българи от Украйна, Молдова и Македония, и то квалифицирани кадри, напират да работят в нашите курорти, но са с временни визи и не можем да ги назначим. В момента имам кандидати за сервитьори от Украйна, но тъй като те са само с шестмесечни визи, нямат право на работа"
хотелиерът Веселин Налбантов

„Към предсрочни избори вървят нещата. Нашите анализи това показват. Така четем думите на Бойко Борисов и на основните фигури от ГЕРБ, в тяхното отношение и поведение към коалиционните им партньори. Като не могат да са заедно, значи ще има развод, то е нормално. Ние вече започваме да се организираме за предсрочни избори"
трудно говорещият български език Мустафа Карадайъ продължава бълнуването на стария паша на ДПС Лютфи Местан

"Тъжно и обезсърчително е, че все повече са онези наши съвременници, които търсят своите духовни авторитети в лицето на съмнителни учители като поп Богомил, Петър Дънов и Вангелия Гущерова, забравяйки за всички онези колоси на духа, които същият този наш православен народ е дал на Църквата и на целия свят"
Варненския и Великопреславски митрополит Йоан

„Изтичане на 11,5 милиона документи от адвокатска фирма в Панама разкрива как богатите и могъщи хора, включително руският президент Владимир Путин, укриват парите си. В документите фигурират имената на двадесетина футболисти от елитни клубове като „Барселона”, „Реал Мадрид”, „Манчестър Юнайтед”. Сред тях е Лионел Меси. Освен футбола в схемата са участвали и представители на други спортове като хокей и голф“
Агенция „Франс прес”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки