Седмичен хороскоп


08 Април 2016, Петък


8 - 14 април 2016 г.


Овен Звездите ви съветват откровено и ясно да направите рязка граница между желанията и възможностите си. Не бързайте да си правите конкретни планове за бъдещето, защото те зависят до голяма степен от разширяването на собствения ви мироглед, духовното ви израстване и от хармонията на партньорските ви отношения. Желанието да се разкриете творчески и да обичате ви изпълва с енергия и ентусиазъм.

Телец Планетите ви съветват да не губите чувството си за такт. Вероятно ще се наложи да промените плановете си. Периодът е благоприятен за делова активност и любовни приключения. Възможно е да вземете важно решение за личния си живот. Звездите ви съветват да прецените възможностите си и да не предявявате прекалени изисквания към другите.

Близнаци Постарайте се да подтиснете прекомерните си очаквания и претенции както към колегите, така и към любимия човек. Така може да намерите правилния изход в отношенията си. Гледайте с чувство за хумор на случващото се. Възможно е да се появят нови идеи, които да повдигнат имиджа ви. Но още е рано да ги споделяте с околните. Вие мечтаете за идеалната любов. Огледайте се в своя най-близък кръг – може би тя е някъде там.

Рак Настройте се за активна седмица, през която ви очаква решаването и на множество проблеми. Постарайте се да намерите време за всичко. Вие имате чувството, че вашият потенциал от сили е нараснал. Бързия темп на живота, многочислените контакти и някои пътувания повишават самочувствието ви. Успехът зависи единствено от вас самите. Във всяка дейност трябва да проявите своята самостоятелност. Не разчитайте на помощ от околните.

Лъв Успехът идва скоро, но не оставяйте без внимание близките си хора. Може да се наложи взимането на важни решения. Звездите ви съветват да прецените възможностите си обективно. Пред мнозина стои перспективата да повишат квалификацията си в страната или чужбина. Публичните ви изяви ще ви помогнат да повишите авторитета си и пред вас да се открият нови възможности.

Дева Вашето умение да прощавате и да бъдете дипломатични създава благоприятни условия за укрепване на служебния комфорт и подобряване на материалното ви състояние. В някои сложни ситуации ви е трудно да преценявате обективно положението си или отношението на околните. Не правете прибързани изводи, смирете гордостта си и се вслушайте в интуицията си. Не е изключено да започне нов период в съдбата ви, свързан с духовно израстване.

Везни Това е начало на поредния ви цикъл на жизнена активност. Той е белязан с интуиция, лично обаяние и чар. Представителите на творческите професии ефективно могат да проявят талантите си. Вниманието към околните е предпоставка да постигнете намисленото. Предпазливо оценявайте всяка една ситуация. Звездите ви препоръчват да бъдете сдържани. Може да се почувствате по-щастливи, ако излезете от рамките на обичайното си всекидневие.

Скорпион Седмицата е изпълнена със суетня и занимания с дребни неща. Ако се чувствате самотни, у вас може да се зароди желание за повече контакти. Бъдете внимателни към нови хора от противоположния пол във вашето обкръжение. Те няма да бъдат съвсем надеждни. Възможно е да ви предложат нова идея за работа. Съгласете се без да се замисляте много, защото в скоро време ви очакват значителни промени в живота.

Стрелец Вашите повишени изисквания към околните може да нарушат хармонията на отношенията. Звездите ви съветват да бъдете по-толерантни и предвидливи за възможностите си. Те не са безгранични. Чужди надежди и очаквания могат да се окажат пречка пред плановете ви. Организаторските ви способности, дипломатичността и познаването на чуждата психология ви помагат да се справите при възникването на неочаквани и сложни ситуации.

Козирог Суетност или желание да се захванете едновременно с много неща може да ви изкара от душевно равновесие. Постарайте се да се осланяте на помощта на колеги. Тяхната съпричастност ви помага. Жените от знака може да се зарадват на ново запознанство. Мъжете от знака с всякакви средства искат да напомнят за себе. Вероятно е различни ангажименти да ви накарат да проявите максимална активност.

Водолей Звездите ви съветват да споделите очакванията си с партньорите и да опитате да синхронизирате нещата. Вашата активност и ентусиазъм може да укрепят творческия комфорт. Много неща ви се отдават, но се постарайте да не се увличате от авантюристични планове и избягвайте неоправдания риск. Възможно е при вас да започне период на правилно управление на жизнените сили.

Риби Периодът обещава да бъде динамичен и изпълнен с възможности. Вероятно е да се наложи да забравите за почивката си. В придвижването ви по кариерната стълбица ви помага таен покровител. Вътрешната ви пренастройка води вашите действия до по-активно решаване на финансовите въпроси. Не отказвайте на молби на ваши близки хора. Не се колебайте, а използвайте всички възможности, които ви се предлагат.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки