Седмичен хороскоп


01 Април 2016, Петък


1 - 7 април 2016 г


Овен Звездите ви съветват откровено и ясно да направите рязка граница между желанията и възможностите си. Не бързайте да си правите конкретни планове за бъдещето, защото те зависят до голяма степен от разширяването на собствения ви мироглед, духовното ви израстване и от хармонията на партньорските ви отношения. Желанието да се разкриете творчески и да обичате ви изпълва с енергия и ентусиазъм.

Телец Планетите ви съветват да не губите чувството си за такт. Периодът е благоприятен за делова активност. Отношенията ви с колегите се развиват положително. Но емоционалността ви и собствените ви интереси могат да доведат до разногласия. Само с дипломация и великодушие могат да се поддържат устойчиво добри отношения. Избягвайте контакта с неприятни за вас хора.

Близнаци Може да почувствате известна дисхармония в общуването с околните. Те са настроени критично към вас. Постарайте се да подтиснете прекомерните си очаквания и претенции както към колегите, така и към любимия човек. Така може да намерите правилния изход в отношенията си. Гледайте с чувство за хумор на случващото се. Вашата активност и ентусиазъм могат да създадат чудесни условия за укрепване на служебния комфорт.

Рак Налага се да се разкъсвате между работа и лични ангажименти. Финансовото ви положение в голяма степен зависи от добрия контакт с началството или влиятелни хора. Сдържайте негативните си емоции. Не се поддавайте на провокации на завистници и избягвайте изясняване на отношенията. Настройте се за активна седмица, през която ви очаква решаването на множество проблеми и непосредствени задачи.

Лъв Разпределете приоритетите си, осланяйте се на собствените си сили. Успехът идва скоро, но не оставяйте без внимание близките си хора. Може би да се наложи взимането на важни решения. Звездите ви съветват да прецените възможностите си обективно. Мнозина може да повишат квалификацията си в страната или чужбина. Отнасяйте се внимателно към новите си познанства.

Дева Премисляйте добре постъпките си. Не споделяйте с никой плановете си. Вашето умение да прощавате и да бъдете дипломатични създава благоприятни условия за укрепване на служебния комфорт и подобряване на материалното ви състояние. В някои сложни ситуации ви е трудно да преценявате обективно положението си или отношението на околните. Не правете прибързани изводи, смирете гордостта си и се вслушайте в интуицията си.

Везни Това е начало на поредния ви цикъл на жизнена активност. Той е белязан с интуиция, лично обаяние и чар. Представителите на творческите професии ефективно могат да проявят талантите си. Вниманието към околните е предпоставка да постигнете намисленото. Предпазливо оценявайте всяка една ситуация. Звездите ви препоръчват да бъдете сдържани. Може да се почувствате по-щастливи, ако излезете от рамките на обичайното си всекидневие.

Скорпион Деловият ви и обществен живот е изпълнен с изненади. Това, което печелите, и разходите си е необходимо да следите внимателно. Не се включвайте в съмнителни сделки, защото измамените може да се окажете вие. Седмицата е изпълнена със суетня и занимания с дребни неща. Бъдете внимателни към нови хора от противоположния пол във вашето обкръжение. Те няма да бъдат съвсем надеждни.

Стрелец Определена емоционална нестабилност и засилване на слабите ви черти може да доминират в отношенията ви с някои хора и да предизвикат конфликти. Вашите повишени изисквания към околните може да нарушат хармонията на отношенията. Звездите ви съветват да бъдете по-толерантни и предвидливи за възможностите си. Те не са безгранични. Чужди надежди и очаквания могат да се окажат пречка пред плановете ви.

Козирог Суетност или желание да се захванете едновременно с много неща може да ви изкара от душевно равновесие. Постарайте се да се осланяте на помощта на колеги. Тяхната съпричастност ви помага. Жените от знака може да се зарадват на ново запознанство. Мъжете от знака с всякакви средства искат да напомнят за себе си. Вероятно е различни ангажименти да ви накарат да проявите максимална активност.

Водолей Звездите ви съветват да споделите очакванията си с партньорите и да опитате да синхронизирате задачите си. Много неща ви се отдават, но се постарайте да не се увличате от авантюристични планове и избягвайте неоправдания риск. Внимавайте, защото на желанието ви да направите скок в кариерата или да повишите социалния си статус могат да попречат тайни врагове или необясними обстоятелства.

Риби Задоволството от свършената работа е награда за положените усилия. Периодът обещава да бъде динамичен и изпълнен с възможности. Вероятно е да се наложи да забравите за почивката си. В придвижването ви по кариерната стълбица ви помага таен покровител. Не отказвайте на молби на ваши близки хора. Смело се захващайте за всичко, което може да издигне вашия авторитет и да повиши материалните ви доходи. Може да постигнете лесно успех.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки