НФСБ набира скорост в местната власт


НФСБ набира скорост в местната власт
На семинара в Боровец присъстваха лидерът на НФСБ Валери Симеонов (вляво) и заместник-председателят на патриотичната партия Данчо Хаджиев
25 Март 2016, Петък


В края на миналата седмица бе проведен поредният семинар с кметове и общински съветници от родолюбивата формация

Автор: Десант

Ръководството на „Национален фронт за спасение на България“ проведе на 18 март в Боровец семинар с представителите на родолюбивата формация в мастната власт от цялата страна. На срещата кметовете и общинските съветници отчетоха резултатите от работата си за първото тримесечие на 2016 г. и очертаха бъдещите си приоритети.
На форума присъстваха лидерът на НФСБ Валери Симеонов, заместник-председателят на партията Данчо Хаджиев, народните представители Христиан Митев и Петър Петров, както и секретарят на патриотичната партия Мария Петрова.

„Влиянието на Националния фронт по места расте с всеки изминал ден. Верни на предизборните обещания и принципите на програмата на НФСБ, продължаваме да сме критични към недостатъците на местната власт, но и конструктивни и отворени за диалог за решаването на проблемите на отделните селища“, заяви общинският съветник в Севлиево Росен Цветков.

Представителят на патриотите в ямболския Общински съвет Неда Карска пък сподели:
„В моята приемна идват много хора от Ямбол и от региона, които ме молят за съдействие за развитието на земеделието и животновъдството. Затова и предложих навсякъде, където НФСБ има представители в местната власт, да започнем срещи с фермери и земеделски производители, на които да разясняваме възможностите за получаване на субсидии по програмите на Европейския съюз“.

Валери Симеонов изрази своето задоволство от досегашната дейност на общинските съветници и кметовете на родолюбивата формация. „Видно е, че НФСБ набира скорост в местната власт. Налице е една изключително отговорна работа на всички наши представители. Те работят много активно в защита на обществения интерес в местните парламенти. Голяма част от докладните записки на съветниците от Националния фронт биват приети и най-важното е, че се посрещат положително от жителите на съответните селища.

На повечето места съветниците ни вече са известни като непримирими противници на корупцията и намесата в олигархията в общинската власт. Това доказва за пореден път, че членовете на НФСБ, за разлика от представителите на другите политически сили, не са влезли във властта заради лична или партийна облага, а за да работят с всички сили за каузата – спасението, възраждането и просперитета на България и нацията“, подчерта председателят на патриотичната партия.

„Съветниците, избрани с гласовете на НФСБ, са смели и родолюбиви българи. Тяхната работа не е лесна, защото те са само по един или двама, а мнозинствата в повечето общински съвети са различни. Въпреки това, аз съм уверен, че те ще защитават успешно основния приоритет на партията в местната власт – достойна защита и работа за интересите на гражданите“, изтъкна в края на форума Данчо Хаджиев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки