Нашият конкурс


Нашият конкурс
18 Март 2016, Петък


Спомени от семейния албум


Във всеки дом се пази като ценна реликва поне един семеен албум, скътал между страниците си пожълтели вече стари снимки на членове и родственици на фамилията. Сега „Десант“ дава шанс на своите читатели да споделят някои от тези фотографии и с аудиторията на вестника.
Изпратете техни сканирани копия в редакцията, като разкажете накратко чии образи или какви случки са запечатани на фотосите, така че да се получи една кратка фотоминиатюра от образ и текст.

За по-голяма пригледност обявяваме две категории на нашия конкурс, озаглавен „Спомени от семейния албум“ – „Военни фотографии“ и „Цивилни снимки“.
Вашите предложения ще намерят място на страниците на „Десант“. Най-интересните от тях ще бъдат отличени с награди, сред които е богато илюстрираната „История на света“, представена от сладкодумния Хърбърт Уелс, както и издания на подбрани непреходни шедьоври от световната класика.

Наградите ще бъдат връчени на шестима от вас, по трима от всяка категория. Кои ще са те, ще обявим по повод Деня на народните будители в броя от 4 ноември 2016 г.
Снимките и обясненията към тях следва да се изпращат или на имейл:
desant@desant.net, или с писмо на адрес: Бургас 8018, жк „Зорница“, бл. 47, ет 3 (партерен)


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки