Седмичен хороскоп


11 Март 2016, Петък


11 - 17 март 2016 г.


Овен По-добре е да завършите започнати работи и да осмислите контактите си. Общуването с нови хора е трудно, но съветите на добри приятели са на място. Не се отвличайте с глупаво прекарване на времето. Отпускането и мързелът може да ви накарат да пропуснете доста шансове, които много трудно може да получите след време. Все пак не проявявайте прекалена активност и се занимавайте само с обичайните си работи.

Телец Посветете този период на детайлно разглеждане на досегашния си път. Успехите ви са случайни, а неуспехите ви се дължат на липсата на стратегия. Доверявайте се повече на своята интуиция и не чакайте помощ отвън. Звездите ви препоръчват детайлно да обмислите вашето финансово бъдеще. Рискованите дейности може да ви донесат само неуспехи. Постарайте се да избягвате спорове и конфликти.

Близнаци Благоприятно е да проявите активност в работата. Може да започнете нови дейности, но не забравяйте да завършите изоставените начинания. Не се отпускайте и не се занимавайте с второстепенни неща. Вашата целенасоченост няма да се хареса на мнозина. Те се опитват да ви попречат, но вие трябва строго да следите избрания път. Изпуснатото сега много трудно може да бъде постигнато след време. Радвате се на хармония в семейството.

Рак Звездите ви съветват правилно да оценявате ситуацията и да не предявявате прекалени изисквания към околните. Постарайте се да сложите точка на стар спор. Не е изключен поврат в съдбата ви. Мъжете от знака може да проявят максимална активност. Жените от зодията може да имат проблеми с документи. Нестандартният ви подход води до желаните резултати. Ако сте твърде взискателни и не правите компромиси, няма да сте прекалено щастливи.

Лъв Смело планирайте бъдещите си ходове и може дори да рискувате. Успехът ви съпътства във всяко едно начинание. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Вероятно е да чуете много ласкави и положителни оценки за себе си. Това безусловно ви е приятно и по този начин самочувствието ви се издига. Проявете мъдрост и такт. Това е единственият начин да избегнете необмислените действия по отношение на друг човек.

Дева През този период енергиите се сменят, затова не обещавайте нищо, защото то няма да бъде изпълнено. Трябва да избягвате активните действия и неоправдания риск. Съблазните и изкушенията ви предизвикват, но е по-добре да се отдадете на планиране и анализ. Не е изключено някакво пререкание с колеги или близки. Сдържайте емоциите си и не се поддавайте на страсти. Обърнете повече внимание на себе си. Вероятни са влияния от страна на недобронамерени хора.

Везни  Звездите ви препоръчват да обърнете повече внимание на личния си живот и духовното си развитие. Намерете време за грижи за самите себе си и любими занимания. Този период е свързан с приемане на космическа енергия, нравственост и духовно прераждане. Емоциите надделяват над разума, затова се старайте да внимавате в приказките и поведението си. Бъдете внимателни при контактите и сключването на сделки.

Скорпион Периодът е изпълнен с непредсказуеми и заплетени ситуации. Бъдете подготвени да погледнете философски на нещата, които ви се случват. Не си заслужава да взимате необратими решения, рисковани постъпки и да изказвате крайни мнения, особено отнасящи се до семейните отношения. Проявете сдържаност и търпение. Не загърбвайте проблемите. Това не е тяхното решение.

Стрелец Пригответе се за важна, кармично предопределена ви среща. Вероятни са усложнения в личен или обществен план. Под вежлив претекст отклонете покана на слабо познати хора. Съкратете контактите си с досадни хора. За да не попаднете под чужда зависимост, оставете си една вратичка за връщане назад. Вашият чар привлича и недобросъвестни хора. Избягвайте колективната работа. Подгответе се за промени. Намисленото сега може да се превърне в реалност.

Козирог Новите положителни емоции изтласкват някои натрапчиви мисли от главата ви. Забравете старите обиди и погледнете смело напред. Ако вие действате планомерно и последователно, може да постигнете успех в най-различни области. Подтиснете суетата си и неустойчивостта на възгледите. Сега е благоприятен момент за колективни проекти и работа в група. Нараства деловият ви и творчески потенциал.

Водолей Съдбата може да ви предостави малки изненади в любовта. Звездите ви съветват да се погрижите за физическата си кондиция. Периодът е основополагащ. Чувствате прилив на сили. Набелязаните планове са успешни и контактите ви създават възможност да се придвижите по служебната стълбица. Всичко, за което се захванете, се увенчава с добър край. От най-заплетените ситуации може да извлечете полза.

Риби Вашите интереси се придвижват бавно. Дори може да се натъкнете на някои препятствия. Възникват противоречия между реалното и желаното. Това може да­ ви раздразни, затова отделете повече време за срещи с приятели. Може да се сбъднат различни предчувствия. Бъдете внимателни в изказванията и постъпките си. Не участвайте в съмнителни мероприятия и не приемайте предложения от съмнителни хора.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки