Не ви искаме! Останете си там!


Не ви искаме! Останете си там!
Ако бяха използвали в собствените си страни тази ярост, биха спрели всяка война и биха съградили чудесното си бъдеще
05 Март 2016, Събота


Видяхме ви колко сте изстрадали

Автор: Веселин Максимов maximov@desant.net

Видяхте ли ги по новините? Клетите, измъчени бежанци. Изстрадалите свирепи майки с бради до пояса и мътни погледи. Видяхте ли с каква нечовешка злоба блъскаха оградата и мятаха камъни по македонските гранични полицаи?
Ако я бяха използвали в собствените си страни тая ярост, биха спрели всяка война, биха съборили и най-страшния диктатор и биха съградили чудесното си бъдеще.
Но те са решили да дойдат в любезната, толерастка, вече напълно откачила от скука и затова тръгнала съвсем да се извращава Европа.

А когато македонците понечиха да им отвърнат, само за да ги усмирят, веднага наизвадиха децата. Като жив щит. Децата, които твърдят, че обичат и (уж) за чието бъдеще са решили да се разкарат от гадните дупки, в които са живели досега. На когото не му е комфортно, нека не чете, но милиони по света видяха как клетите, измъчени бежанци от войната ритат, блъскат и хвърлят на земята сандвичите и водата, които им даваха унгарските полицаи.

Комуто е нечовешко, расистко и каквото още се сети, да спре да чете тук, но все още има медии, които не са напълно изтрещели и разпространиха новината за изнасилената активистка, която организацията й принудила да мълчи „за да не се разпространява омраза към бежанците“.
Има медии, които пренебрегнаха позорно потулваната история за гарата и площада в Кьолн. И други, които казват честно и очи в очи истината. И по нищо не приличат на еврочиновниците, заврели дълбоко глава в онова място, което не го огрява слънцето.
Не идвайте! Не ви щем! Стойте си там, в 18 век, радвайте се на жените си, които мислите, че са добитък, облечен в черен шаяк. Стойте си там, в тъпия свят, в който е страшно някой някому да се усмихне, защото това е „харам“.

Заврете си харама дълбоко в онова място от горното изречение и не идвайте, защото не ви щем. Иска ви откачената баба Меркел, която нейните хора все по-малко и по-малко харесват. Защото тя не успя да се надскочи. Не отиде нито сантиметър по-далеч от комунистическия интернационализъм, с който е закърмена. Тя е от ГДР, сещате ли се?
Няма никакъв проблем с религиозните ви тежнения, спирайте работа, за да блъскате чело в килимчето по пет пъти на ден и смятайте, че истеричният вой на оня отгоре е най-хубавата музика за душата. Но си го правете там, в така наречените си родини, където това ви е официална религия и където няма проблем жените ви да ходят чаршафосани от глава до пети.

Ако ще идвате насам обаче, трябва да знаете, че тук хората ходят с открити чела. В училище, по улицата и до магазина. Колкото и да виете, че снимката на личните документи трябва да бъде със забрадка. С шамия, с чадор, с бурка или както там му викате на тоя парцал, с който си увивате жените. А и за разлика от вас, ние не мислим, че ако видим жена с непокрито тяло, веднага трябва да я на…м.
Ние не ви харесваме. Готови сме да дадем подслон на бежанците от страшния ужас на войната, но смятаме, че повечето от вас не са такива, а преимуществено са имигранти от гадния ви свят, който се опитвате да наложите и на нас. Още нещо – тая, с „културното многообразие“ и „равнопоставеността на всички под слънцето“ вече не работи.

Ако искам да науча повече за културата ви (що за култура е тази, която няма нищо против жената да бъде смятана за долно качество човек, най-големият светец е този, който отреже повече глави на неверници и като отиде в Рая, го очакват 72 девствени момичета), зная къде е библиотеката и (да съм жив и здрав) все мога да отделя няколко лева, за да си купя атлас или справочник.

Няма да стане на вашата. Връщайте се там, откъдето сте тръгнали, повече няма място за вас. Майната ви на „особената нагласа“, майната ви на идеята, че когато се навирите, трябва задължително да охлабите жилата. Тук за това има публични домове, в които трябва да плащате. Но, все едно, изобщо не тръгвайте насам! Вие сте пришълци и не сте добре дошли. Ние решаваме дали да ви приемем. А не стотина мазни задници с няколко хиляди евро заплата, безпомощни да ревнат „не“ на откачилите толерасти.

Ако по някаква странна причина решим да допуснем някого от вас, той трябва да знае, че задължително трябва да стане част от цивилизацията. Не тази, която вече строи отделни клозети за третия пол, не тази, която праща на песенни конкурси мъже с бради, облечени в рокли, и със сигурност не тази, която опитва да ме убеди, че безпросветният, тъп и неграмотен африканец има повече права от мен, европеецът, само защото решил да се махне от дървото с бананите и да дойде да спи в бели чаршафи.
Ако искате да сте част от цивилизацията, може и да си помислим дали да ви пуснем да припарите. Ако си искате килимчетата и племенните танци – марш в Средновековието, откъдето идвате.
Точка. И адски ми писна от вас.


В категории: Коментари , Горещи новини

4
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
4
Обикновен българин
11.03.2016 10:01:57
0
0
Араби от Тунис,Египет,Сирия нещем в България.Те са с друга нагласа и дух,а и не се знае на,кой ум са.От тях бели ще чакаме.Границата с тел до 3 метра и войскови и военна полиция обход-патрули от Свиленград до Ахтопол.[bluescreen]
3
Българофил
07.03.2016 12:18:05
0
0
Много ти благодаря истински българино за статията и добавям световният елит съставен предимно от скитащото племе вижда че вече е по трудно да удариш физически Европа за да потекат по бурни реки от богатства към тях вкарва ислямски воини мулета -получовеци-вндя за да я взриват от вътре.но почакайте иви състрадалци тези същите ще ви дават вашия хляб така и ще се съобразявате с тяхните обичаи',
2
06.03.2016 18:35:02
0
0
Добре бре, НФСБ, ама как критикувате властта и пак сте в нея. Я да си представим следната картинка: НФСБ са мъже и казват: Или затваряйте границите или се махаме от властта и респективно пада кабинета. Ама няма, кокала не се пуска лесно, нали. А и малко останаха балъците , които ви вярват.
1
vph
05.03.2016 17:40:13
0
0
Браво!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки