Те го казаха


05 Март 2016, Събота


„Вече нямаме мерки, които можем да предприемем във връзка със ситуацията на българо-гръцката граница.


Това е безобразие, което няма обяснение. Всеки ден пращам писма в Брюксел, всеки ден говоря с тях и не знам какво да направя повече. Абсолютно безобразие“
безстрашният герой Бойко Борисов признава, че е безпомощен пред наглите гръцки фермери

„Има едно юридическо решение на проблема и то е: дела до дупка! Ангажирайте всички възможности на правителството, за да бъде вдигната час по-скоро тази блокада”
народният представител Явор Хайтов

„Автомагистрала „Хемус" ще бъде изградена, но не с европари, а със средства от държавния бюджет. Те влязоха в хазната благодарение на ефективната борба с контрабандата. Не искаме да остане сянка на съмнение. Правят се опити да ни пришиват към определени кръгове  или лица, защото така е удобно. Целта е да се дестабилизира правителството"
министър Лиляна Павлова лъже неубедително

"Нямам какво да кажа за "Хемус". Няма казус всъщност. Висш държавен чиновник казва "Ние нямаме пари и затова прекратяваме един конкурс.“ Логичните въпроси веднага са: като нямате пари, защо правите конкурс и как така се икономисват 800 милиона от една друга магистрала, какво значи, че тази магистрала сега ще погълне 800 милиона повече. Разбира се, доста пикантно е да се каже "Те, Златев и Пеевски... витаят някакви слухове". Ами ако аз тръгна да споделям всички слухове, които витаят и съм чул тази сутрин, трябва да затворим държавата"
Валентин Златев по повод спрените обществени поръчки

„Липсва ни усещане и за това, че сме постигнали "чиста и свята република", какъвто завет също ни е оставил Дяконът. Република имаме, но тя не прилича на нищо чисто и свято, с всичките скандали и интриги, частни интереси и ширеща се корупция, които определят дневния й ред, вместо проблемите на хората и приоритетите на държавата"
Лидерът на БСП Михаил Миков не е далеч от истината

"За съжаление, след толкова години преход в България все още не е налице гражданско общество. Вместо това, ние, българите, като че ли започнахме да обичаме политиците си, макар че те невинаги правят всичко за доброто на страната, това прилича на Стокхолмския синдром"
Бриго Аспарухов, бивш директор на разузнаването, говори на професионален жаргон

„Какво значи „криминално проявен“? У нас кой в днешно време не е криминално проявен?“
наркотърговецът Ивайло Борисов-Ториното, „работодател“ на трите мутри, пребили млад мъж и жена му на Околовръстното шосе в София

„Ако на Балканския полуостров има рафинерия, която действително продава по-евтино и позволява и по бензиностанциите у нас да се продава на по-ниски цени, би трябвало да се разпореди на всички държавни ведомства да купуват от нея. Който мине под тия цени, или се занимава с контрабанда, или се занимава с нещо друго, може би и политика, но то няма нищо общо с бизнеса. Ако има евтина рафинерия, моля ви, кажете я в ефир и от утре всички да пазаруваме от нея. Желанието за политически живот е решило да намали надценката, но аз се надявам да докаже и коя е рафинерията, за да може цяла България да купува евтини горива”
народният представител Емил Димитров-Ревизоро говори за евтините бензиностанции на Марешки


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки