Още по-ярко присъствие на политическата сцена


Още по-ярко присъствие на политическата сцена
Недопускането на втора протурска партия в управлението на държавата бе сред темите на патриотите
19 Февруари 2016, Петък


В Стара Загора се проведе поредната среща на регионалните координатори на патриотичната партия

Автор: Десант

Партия „Национален фронт за спасение на България“ се утвърждава на политическата карта с широко и твърдо ядро от членове и симпатизанти, а влиянието на формацията нараства с всеки изминал ден. Това бе основният извод на събранието на регионалните координатори на партията на СКАТ от цялата страна, проведено в Стара Загора на 12 февруари.
На срещата присъстваха лидерът на НФСБ и председател на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов, заместник-председателят Валентин Касабов, народният представител Христиан Митев и секретарят на родолюбивата формация Мария Петрова.

„Изграждането и укрепването на структурите на Националния фронт продължава. Като партията е нужно да не губим ритъм, защото трябва по всяко време да сме готови за избори и да се борим ежедневно за нашите принципи и за доверието на избирателя“, отбеляза Валери Симеонов.
Той добави, че голяма заслуга за утвърждаването на НФСБ имат и хората, които не са членове на формацията, но споделят идеята за възраждането на България и патриотичната кауза.

„Често медиите силно изопачават политическите отношения в страната, както и работата на Народното събрание. Нашите симпатизанти по места добре познават програмата на партията. Те са твърдото ядро на НФСБ, независимо че не всички са партийни членове. Те добре разбират какво се случва и помагат като разясняват на хората около себе си инициативите и действията на нашите депутати в групата на Патриотичния фронт“, подчерта лидерът на родолюбивата формация.
Той допълни, че принципите, които ще продължават да отстояват представителите на НФСБ в местната и централна власт, са компетентността, професионализмът и отговорността.

„Именно с тези оръжия ще продължим борбата си в Народното събрание срещу олигарсите, монополите и съмнителните сделки с европейските фондове. И най-вече – за продължаване на съдебната реформа. Трябва да отбележим, че НФСБ печели позиции и на местно ниво. Голяма част от докладните записки на съветниците от Националния фронт се приемат от местните парламенти и се посрещат положително от жителите на съответните селища“, отбеляза Валери Симеонов.
Той засегна и актуалната тема за създаването на протурската партия ДОСТ от бившия лидер на ДПС Лютви Местан.

„ДПС на Ахмед Доган и новата партия на Лютви Местан, която той обяви, че ще създаде, са отрицателни явления в българския политически живот. НФСБ е категорично против тяхното съществуване и участието им във властта на всички нива. В това отношение ще продължим и през тази година да работим за отстраняването на ДПС от средните и висши ешелони на държавното управление“, подчерта председателят на родолюбивата формация.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки