Седмичен хороскоп


12 Февруари 2016, Петък


12 - 18 февруари 2016 г.


Овен Периодът е добър за укрепване на собственото здраве. Всичко, което направите за себе си, се възнаграждава, така че проявете малко егоизъм и оставете другите да се оправят сами със задачите си. Възможно е да тръгнете на път, за да решите делови въпрос. Вълненията ви са големи, защото не сте сигурни в някои хора. Очаквате усложнения, но мрачните ви прогнози няма да се сбъднат. Можете да получите интересни предложения.

Телец Представителите на този знак поставят пред себе си реални цели, щедро споделят идеите си с други хора и от това се ражда ново приятелство. Едно внезапно интуитивно решение може да ви озари. Не е изключено да направите уникални разработки и да вземете оригинални решения. Ако до вас има Стрелец или Лъв, можете да ги използвате до края, от вашето сътрудничество може да спечелят всички.

Близнаци Сега можете да се отпуснете и да разнообразите ежедневието си. Около вас има хора, които споделят настроенията ви. Едно пътуване може да се окаже по-емоционално, отколкото си мислите. Възможно е да се наложи да решавате административни и юридически въпроси. Всичко в крайна сметка опира до парите. Ако намерите начин да си ги осигурите, всичко е наред. Не се срещайте с хора, които предизвикват във вас противоречиви емоции.

Рак На успех се радват онези, които знаят какви са реалностите и от какво трябва да се откажат. Не съжалявайте за нищо пропуснато, всичко, което правите, е правилно за този момент. Не си задавайте въпроса какво е щяло да бъде в миналото или какво ще се случи в бъдещето. Това, което хората говорят, е нещо не толкова важно и не трябва да му обръщате внимание. Планетите може да си поиграят с вас на криеница в сферата на деловите начинания.

Лъв Не бързайте да вземате решения, ако не сте убедени, че са правилни. Внимателно се отнасяйте с колегите си. Разговорите трябва да бъдат подчинени на общата цел, а не на дреболии. Новина, получена от човек от огнен знак, може да ви накара да промените близките си планове.  Късметът ви през този период е изразителен, сега е моментът да се заемете с наистина важните дела в живота си.

Дева Един въпрос много ви затруднява. Колкото и да си блъскате главата, няма да намерите решение, ако не помолите за помощ. Моментът не е подходящ за рискови операции, помнете това. По-млад член от семейството може да ви съобщи нещо, което да ви накара да размишлявате усилено. Имате голямо желание да промените нещо, но за момента това е много трудно, почти невъзможно. Усилията ви трябва да са насочени към детайлите, а не към големите проекти.

Везни С действията си печелите доверието на хората около вас и това ви помага да доведете нещата до успешен край. Прагматизмът е водещо начало във философията ви. Всяко погрешно впечатление, което оставяте, може да рефлектира в най-неподходящия момент към вас. Ако имате желания, споделете ги гласно, за да ви разберат и подкрепят. Даже и да не сте съгласни с хората около вас, бъдете тактични и коректни.

Скорпион Периодът като цяло е успешен и ползотворен. Доволни сте от отварящите се пред вас възможности. Работата ви носи печалби. Можете да си позволите и по-независима позиция. От правилната ви преценка за ситуацията зависи дали успявате да постигнете намеренията си. Прекалено вярвате на един човек, а в момента той си има трудности и е склонен да ви излъже. Мислете разумно, като отчитате обстоятелствата.

Стрелец  В последно време са ви обхванали съмнения, направете така, че да ги преодолеете. Възможни са трудности в личен план. Концентрирайте се върху своите мисли и чувства и когато разберете какво ви е нужно, можете спокойно да се заемете с текущите си дела. Искате повече, отколкото можете да получите. Звездите ви предупреждават за опасност от страна на колеги. Вземете нещата присърце и се опитайте да решите възникнала ситуация.

Козирог Усмивката на лицето ви може да направи чудеса. Особено ако движите административни въпроси, се опитайте да бъдете любезни и достатъчно убедителни. Така може да получите дори повече, отколкото очаквате. Хората от този знак не трябва да робуват на скучни задължения. Оставете всичко и действайте както ви диктува сърцето. Така може да възстановите душевната си хармония.

Водолей Планетите ви изпращат мир и спокойствие. Може да се погрижите за домашния уют, да купите нещо хубаво и полезно за децата си. Имате тонус и се чувствате пълни със сили и енергия. Можете да поемете и по-големи натоварвания. Безделието ви може да се прояви. Даже и да симулирате работа, на всички става ясно, че не ви се работи. Това може да доведе до някои спорове.

Риби Съдбата ви подлага на изпитание. Силите ви не са големи, наблюдава се спад на енергия, но като цяло се справяте. Мислете разумно и не тичайте след всяка илюзия. Периодът ви предоставя делови възможности, които не са за изпускане. Малка домашна свада може да ви развали настроението, но решавате спорните моменти и имате емоционално преживяване. Бъдете откровени, това ви помага. Безкомпромисно отстоявате позициите си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки