Седмичен хороскоп


05 Февруари 2016, Петък


5 - 11 февруари 2016 г.


Овен Късметът чука на вратите ви. Пуснете го, порадвайте се на възможностите, които ви дават звездите. Удоволствията подхранват душата ви, не се ядосвайте затова, че работата остава на заден план. Имате голямо желание да пазарувате, но трябва да бъдете прагматични. В противен случай може да похарчите парите си, а после да ви бъде много трудно. Трябва да се придържате към правилата, въведени от други.

Телец Периодът е удачен, подходящ за активни действия и физическа работа. Можете да приведете дома си в ред, да подредите нещата, които ви създават дискомфорт. Умението да се изразявате добре ви помага да лансирате новите си идеи. Открито и откровено поставете своите желания, ако искате хората да вникнат в тях. Разберат ли ги, много по-бързо може да получите помощта, на която се надявате.

Близнаци Очаква ви динамична седмица. От вас се иска много енергия и организираност. Умората си казва думата, но трябва да проявите още малко усилия и тогава да си починете. Вашата неувереност може да зарази и други хора. Екипът, с който работите, няма да е достатъчно мотивиран и резултатите няма да са добри. По-добре започнете всичко отначало. Ако жадувате за среща със стар приятел, обадете му се, не чакайте късметът да кацне на рамото ви. 

Рак Пред вас се разкриват възможности за стабилизация в делови план. Личност от противоположния пол гледа към вас с влюбени очи. Не е изключено и вие да се влюбите. Пазете здравето си. Дребните конфликти не трябва да са повод за песимизъм. Звездите ви съветват да насочвате своята енергия в по-полезни неща, в качествена работа в службата или в дома. Този период е благоприятен за нови дела, каквито и да са те.

Лъв Успявате да преодолеете съмненията, да определите целта и предназначението си. Независимо от разнопосочните сигнали, които ви дава личност от противоположния пол, вие виждате картината в цялост и определяте своето място в нея. Творческият порив, реализиран сега, може съществено да промени вашия живот. Не очаквайте помощ от близките си, каквото вие си направите - това е.

Дева Чувството ви за справедливост е силно, но обстоятелствата понякога налагат да се адаптирате към промените. Дипломатичността не е силната ви страна, но поне се опитайте. Избягвайте излишната суетност и резките движения. Препоръчва се спокойно и хармонично прекарване на времето с духовни неща и ограничен кръг хора. Спорните въпроси оставете за друг път, сега не е време да ги решавате. Умението да постигате целите си се проявява по нестандартен начин.

Везни Желанията ви се сбъдват. Тръгвайте уверено където сте решили, това, което ви плаши, няма да се случи. Вие сте динамични и усмихнати. Имате помощници и това ви радва много. Вярвате в добрия завършек на проектите, но са нужни още усилия. Пазете се от Дева, тя може да сложи прът в колелата ви, ако я провокирате или дразните съзнателно. Покажете истинските си достойнства по добър и спокоен начин.

Скорпион Вашата решителност и мъдрост ви помагат да постигнете успех в сферата, в която работите. Способността ви да предвиждате хода на събитията ви предпазва от лекомислени постъпки. Честолюбието ви може да ви доведе до целта. Получавате желаното, но е нужно търпение. Може да се окажете безценни за колектива, в който работите, тъй като намирате начин да придвижите един проект напред.

Стрелец Не се съмнявайте в чувствата на другите, те са силни и искрени. Оставете ревността и недоверието, гледайте на нещата добронамерено. Перспективите за проектите, над които работите, и отношенията са добри. Има опасност да се натоварите с чужди проблеми и така да загубите ценното си време. Алтруизмът може да се прояви и по-късно, когато свършите задачите си в срок. Заредете се със сили и може да разширите не само средата си, но и своя духовен кръгозор.

Козирог Животът ви налага да се адаптирате към променената конюнктура в обществено-политическия живот. Може да извлечете поука от стари грешки и да направите успешна крачка напред. Не оставяйте на заден план личните си желания. Колкото и глупави да ви изглеждат в момента, те са важни за емоционалната ви устойчивост. Съдбата ви подлага на тест за зрелост и издръжливост.

Водолей Вашата инициативност увлича и останалите да покажат страни от характера си, които умело прикриват. Това прави периодът динамичен и емоционален. Споделяте мисли и чувства с околните и получавате същото в замяна. Положителните емоции ви правят щедри и великодушни. Някои романтични прояви от ваша страна може да изненадат личност от противоположния пол. Вие сте в центъра на вниманието.

Риби Звездите са с вас и провокират авантюристичния дух. Опитайте нещо ново, няма да съжалявате. Това може да ви спаси от еднообразието и рутината. От неочаквано място получавате новини или предложения. Мислите ви са свързани с близък човек, но не трябва да стигате до крайности в щедростта си. Готови сте на всичко за него, но поискайте гаранции, че той може да изпълни обещанията, които ви е дал. Не позволявайте да ви завладява апатия.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки