„Агент за влияние“ на телевизия СКАТ


„Агент за влияние“ на телевизия СКАТ
23 Януари 2016, Събота


Четиво за пишман държавници, обитаващи политическата менажерия в България

Автор: Стефан Солаков

Покрай скандалите около ДПС и раздялата на неговите лидери Доган и Местан, медиите се втурнаха в използването на специфична лексика, присъща на шпионските централи в съвременния свят. Понятия като „активно мероприятие“, „агент за влияние“, „агентурно убежище“ и т. н. бяха налапани като апетитна примамка от гламавите репортери и коментатори, мнозина от които познават тайнствения живот на специалните служби единствено от телевизионните сериали, произвеждани на конвейер от Холивуд.

Изританият от Боянските сараи Лютви Местан за кратко време бе обявен за супер шпионин на Анкара само защото се беше изплашил, че ще го „самоубият“ като колегата Ахмед Емин и побърза да се укрие в резиденцията на турския посланик в София. Разчистването на сметки между мафиотите от анадолската „пета колона“ у нас доста пресилено беше представено за мащабна шпионска операция с участието на тайните служби в Москва и Анкара – параноя, която показа колко изнервено е българското общество и колко големи са манипулативните възможности на нашенската журналистика.

От години насам телевизия СКАТ и вестник „Десант“ методично и настойчиво разказват на своите зрители и читатели истината за агресивното настъпление на анадолските специални служби и на цялата турска държавна машина към най-важните и същевременно най-уязвими опорни сектори на българската национална сигурност.
Учудващ е фактът, че нито отговорните институции на изпълнителната и съдебната ни власти, нито иначе чевръстите в своите измишльотини медии, не си даваха зор да преосмислят предупрежденията на патриотичните средства за информация и да реагират адекватно на опасно надигащия се от югоизток османски реваншизъм.

Трябваше да се случат събитията в Близкия изток и да рукнат потопите от мигранти към Европа, за да усетим смъртоносния полъх на джихадистките ятагани, проливащи всекидневно невинната кръв на жени, деца и старци, чиято единствена вина е, че не се вписват в новите божествени „планове“ на войнствения Аллах.

Тези трагични събития просто изпревариха амбициозната доктрина на неоосманистите в Анкара, стъпила на почти същия замисъл за нов кръстоносен поход срещу християнството и Европа, но с много по-гъвкави способи, включващи постепенното икономическо и културно изтласкване на европейската цивилизация от владените повече от 5 века османски провинции върху Стария континент.
Потоците бежанци и мигранти, насочващи се като бърз влак към мечтаните европейски поселения, вече доста трудно се управляват от създателите на доктрината за тотално ислямско нашествие.

Усетили, че кормилото се изплъзва от ръцете им, Ердоган, Давутоглу и компания преустройват новата си тактика към разделно отстрелване на по-слабите и трудно защитими екземпляри в европейското ято.
За съжаление най-близо и най-уязвими за анкарските авджии сме ние, българите. Политическата и икономическата нестабилност, които съпровождахо нашите демократични промени през последните години, създадоха обстановка извънредно благоприятна за проникването и разпространението на неоосманската зараза на наша територия.

Без много усилия турската агентура в България овладя ключови позиции по всички етажи на нашата държава. Създадени бяха обширни мюсюлмански анклави в повечето смесени райони на страната, хвърлят се милиони неконтролирана външна помощ за потурчване на цигани и на останалите верни на българските традиции помашки общности в различни краища на държавата.

И всичко това се случваше под нехаещия поглед на българските правителства, ръководили страната през годините на прехваления преход. С удивление днес наблюдаваме важни държавни персони от близкото минало, наметнали тогата на абсолютното познание и опитващи се да ни излъжат за пореден път в своите едва ли не оракулски способности.
Най-комичен от всички тях е Иван Костов, бивш министър-председател на България (1997-2001), а днес – ръководител на някаква „лаборатория“ за стратегически проучвания и управление на рисковете.

Както се досещат уважаемите читатели, зад тези усукани думички се крият най-новите алабализми на прословутия Командир от Драгалевци, продал навремето икономическия потенциал на България за „жълти“ стотинки и осигурил на собствената си фамилия и на група чевръсти съмишленици благоденствие и райски живот до края на земните им дни.
Същият този Иван Костов напоследък все по-често се появява на телевизионния екран, пременен, може би съзнателно, с някои от по-старите си костюми, и убеждава българското общество, че живее едва ли не в лукс и безгрижие в сравнение с годините при Тодор Живков.

А причината за този „сладък живот“, естествено, е преди всичко той, другарят Костов, научен работник по бай-Тошово време в областта на „справедливото“ социалистическо разпределение на обществените блага.
Най-странна е метаморфозата на Костов по отношение на ислямисткото настъпление към България и Европа. Политикът, който навремето ни натрапи подписването на европейската Конвенция за малцинствата и на практика развърза ръцете на турската агентура у нас, днес размахва поучително пръст и призовава да се защитаваме срещу османския реваншизъм.

Същият Костов, който само преди пет години, рамо до рамо с тогавашния турски посланик организира пресконференция срещу „нарушаването правата“ на мюсюлманите у нас, днес размахва стоп палка на проникналите в Главното мюфтийство турски агенти, изпратени от Анкара.
И на всичко отгоре ни гледа с „честните“ си сини очи и се подсмива на явно аджамийските опити на репортерите да разберат на какво се дължат политическите лупинги на обучавания за съветски пилот бивш български премиер.
Разбира се, нищо тайнствено няма в превъплъщенията на доцента по научен марксизъм другаря Костов. Самият той не се прикрива кой знае колко и подсказва за какво са всичките му тези усилия.

„Хибридната война е в разгара си“, дълбокомислено подхвърля лаборантът от Драгалевци и хитро намеква, че Ахмед Доган вече се е ориентирал към рубежите на Кремъл. За другаря Костов най-вероятно остават американските фондове за борба срещу „разбойника Путин“ и той бърза да се класира по-напред при тяхната реализация.
Новият посланик на САЩ у нас вече подсказа, че това ще бъде главната му задача при мандата в София. Ушите на Костов са доста ефективни пеленгатори и трудно биха пропуснали подобен сигнал, способен да осигури безоблачното бъдеще – негово и на лабораторията му за още няколко години.

Между другото, лично аз приветствам новия фейслифт (промяна) на Иван Костов, който напоследък говори и разсъждава с езика и формулировките на телевизия СКАТ и на вестник „Десант“. Ако се върнем на шпионската лексика, днес той е нашият „агент за влияние“ и ние го поздравяваме за новата му роля.
Никога не казвай никога, гласеше един филм за агента на кралицата Джеймс Бонд. Както и никога не е късно да станеш за резил, пък се казва в една нашенска поговорка, която трябва да осветява като пътеводен знак всички български държавници, включително и пишман политиците сред тях.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
playboy targovez parfjumsho
24.01.2016 11:07:43
0
0
spored moite mnenia mene me polsvali njakoi glavno prosavetski proturski progermanski prosapadni proistoshni strukturi kato me podslushvali nabljudavali vnushavali raslishni roli i fantasii i pod hipnosi she sam ot albanez do japonez ОТ А ДО Я ot vojnik morjak do ministar admiral zar i sa obirali rabotata na ot albaneza do japoneza i rabotata na ot vojnika morjaka do ministara admirala zarja a tesi koito sa obirali glavno umstvenia trud i na mitkovzi i na vaskovzi i na goshovzi i na ivanovzi i na petkovzi i na drugi koito zavarshvat s ovzi i tova sa verojatno mentalisti i spezialisti po podslushvane prosledjavane jasnovidstvo psihoanalisi prognosisti programisti manipulatori falshivikatori agent provokatori i svarsani s tjah prijateli rodnini strukturi i darshavi i milioneri kato ot napravenite polsi i peshalbi ne davat na ograbvanite a si gi vsemat ii drugi uslugi .i kato se ustanovjat koi sa i gi nakarat da mi nabavjat i preotstapjat peshalbi za naneseni mi zdravoslovni psihisheski finansovi i drugi zagubi to togava moshe bi shte potragne i v balgaria i v stranite koito sa doprinesli za tova kam nasoki na mir ljubov blagodenstvie sled kato i az imam takiva v isobilie .a to e verojatno zakodirano pod nomer 1234567890 pri 55555555 vasmoshni kombinazii koito mogat da se zakodirat raskodirat prekodirat avtomatishno samostojatelno nesaviseshti ot shoveshkia shivotinskia intelekt i namesa kato verojatnia universalen kljush e mnogo pati 21 mnogo pati 19 meshdu koito moshe da ima i 8 i 4 i 5 i drugi shisla kato v ENIGMA

Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки