Работният им ден


23 Януари 2016, Събота


18 януари (понеделник), 9.00 ч. Скандалът с ВСС обаче продължава да се разраства и се налага бившият върл „враг“ на Борисов,


а сега негов съветник Яне Янев да поеме част от вината, като обяснява, че съобщението било до него, той само го бил препратил на премиера.
На въпрос на журналисти защо текстът обаче създава впечатлението, че е пратено лично до Борисов, Янев започва да шикалкави.

„Не е важно как си комуникираме с министър-председателя, дали си пишем на кирилица, латиница, в единствено или множествено число. Може пък да е някаква легенда. Когато има една или друга кореспонденция, нека да не се вглеждаме в граматическите детайли, защото ако се вгледаме, трябва да направим един урок и да се върнем в пети, шести или седми клас. И да направим анализ на прости или сложни изречения.. Това "Вие" в съобщението с главна буква, не се вглеждайте в него... човекът, който ми дава информация, е наясно, че нещата би трябвало да са прозрачни“, мънка Янев пред Нова ТВ.

19 януари (вторник), 14,30 ч. Оказва се, че освен политик и футболист и още каквото се сетите, Бойко Борисов е и психоаналитик.
„Правил съм психологически профили на Владимир Путин и Реджеп Ердоган по време на форума на Европейската народна партия. Това беше времето, в което Путин и Ердоган откриваха джамия и в Анкара прекроиха газовата карта на Балканите. "Южен поток“ стана турски, с мълчаливото съгласие на Гърция, Македония и Сърбия, за да бъде наказана България, че беше истински лоялен член и спази правилата на ЕС.

Спрените реактори в Белене отидоха в Турция, когато ние стриктно и вследствие на което наши производители фалираха, заради санкциите срещу Русия. Когато се сблъскаха сега двамата титани, от нас се иска да заявяваме, че сме или проруски, или протурски. Не сме и двете. Искаме да имаме добросъседство и се надяваме, че те също го разбират“, нищи министър-председателят световната политика на 10-ата среща на бизнеса с правителството.

След това Борисов оплаква колко трудно е убедил Брюксел да размразят европейските фондове, когато поел властта: „Когато откривахме Дунав мост 2, а трябваше да връщаме парите, с много партийни лидери, наредили се там - той беше абсолютно провален проект. Еврокомисарят по съседство и преговори за разширяване Йоханес Хан ми каза: "Ако ме преведеш пеша по моста, ти осребрявам фактурата. Последните дни слагахме въжета, за да може да минем, и то минахме от единия на другия край. Виктор Понта беше премиер на Румъния. Влязоха да си говорят в един фургон. Като им чух тона, и си отидох."


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки