НФСБ защитава интересите на гражданите


НФСБ защитава  интересите на гражданите
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов (правият) очерта пред участниците в семинара приоритетите на НФСБ за 2016 г.
15 Януари 2016, Петък


В края на миналата седмица ръководството на партията проведе семинар с новоизбраните кметове и общински съветници от родолюбива формация

Автор: Десант

Ръководството на „Национален фронт за спасение на България“ проведе на 8 януари в Боровец семинар с представителите на родолюбивата формация в местната власт от цялата страна. Основните теми, обсъдени от патриотите, бяха актуалната политическа обстановка в България, приоритетите на НФСБ през 2016 г. и подготовката на нейните структури за предстоящите президентски избори.

На форума присъстваха лидерът на партията на СКАТ Валери Симеонов, заместник- председателите Данчо Хаджиев, Борис Ячев и Валентин Касабов, народните представители Христиан Митев, Димитър Байрактаров, Петър Петров и Славчо Атанасов, новоизбраните кметове и общински съветници от НФСБ, както и областните координатори на политическата формация.

„ДПС на Ахмед Доган и новата партия на Лютви Местан, която той без съмнение ще създаде, са отрицателни явления в българския политически живот. НФСБ е категорично против тяхното съществуване и участие във властта на всички нива.
В това отношение ще продължим и през тази година да работим за отстраняването на ДПС от средните и висши ешелони на държавното управление“, подчерта председателят на родолюбивата формация.

Общинските съветници и кметове от НФСБ изразиха пред ръководството своето убеждение, че Националният фронт ще постигне значителни успехи през 2016 г. Областният координатор за Правец и общински съветник Павлин Цветков обобщи мнението на колегите си, че ще се опитат да наложат една различна ценностна система в местните парламенти, чиято основна е цел ще е защитата на обществения интерес.
В края на семинара заместник-председателят на партията на СКАТ Данчо Хаджиев коментира развитието на патриотичната формация като последователен защитник на националните интереси.

„Съветниците, избрани с гласовете на НФСБ, са смели и родолюбиви българи. Тяхната работа няма да бъде лесна, защото те са само по един или двама, а мнозинствата в повечето общински съвети са различни. Въпреки това, аз съм уверен, че те ще защитават успешно основния приоритет на Националния фронт в местната власт – достойна защита и работа за интересите на гражданите“, изтъкна по време на форума Данчо Хаджиев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки