НФСБ със семинар за общински съветници и кметове


НФСБ със семинар за общински съветници и кметове
С този семинар в Чепеларе започваме поредици от съвещания, които ще бъдат ежемесечни, заяви Валери Симеонов
27 Ноември 2015, Петък


Специален семинар за новоизбраните кметове и общински съветници от „Национален фронт за спасение на България” се проведе в Чепеларе на 20 и 21 ноември.

Автор: Десант

На форума присъства цялото ръководство на родолюбивата формация в лицето на председателя на НФСБ Валери Симеонов и неговите заместници Данчо Хаджиев, Валентин Касабов и Борис Ячев, както и народните представители от Патриотичния фронт Христиан Митев, Димитър Байрактаров и Петър Петров.
Симеонов и Хаджиев бяха лекторите на семинара, чиято цел е да помогне на представителите на партията на СКАТ в местната власт да прокарват успешно и последователно програмата и каузата на родолюбците.

„С този семинар започваме една поредица от съвещания, които планираме да бъдат ежемесечни. На тях ще се обсъждат принципите и политиката, които общинските съветници ще водят и следват на местно ниво. Членовете на Националния фронт за разлика от другите политически сили не влизат във властта заради лична или партийна облага, а за да работят с всички сили за каузата – спасението, възраждането и просперитета на България и нацията“, заяви Валери Симеонов.

Заместник-председателят на патриотичната формация Данчо Хаджиев отбеляза, че на това първо съвещание новите кметове и общински съветници от НФСБ бяха запознати със своите права и задължения, а те от своя страна представиха вижданията си кое е най-доброто за населените места, от които са избрани.
Родолюбците бяха категорични, че от добрата подготовка на общинските съветници зависи и качеството на тяхната бъдеща работа в местните парламенти.

„Семинарът бе отлична отправна точка за бъдещата дейност не само на мен, но и на НФСБ в Разлог, за да можем ефективно да браним интересите на жителите на града и на цялата община. Защото изборите вече отминаха, сега предстои най-трудното - да оправдаем доверието на хората, които ни повериха своето бъдеще за следващите четири години“, обобщи мнението на своите колеги общинският съветник на партията на СКАТ в Разлог Цветанка Юрукова.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки