Косвени жертви


Косвени жертви
Те вече са тук
21 Ноември 2015, Събота


На безумна, нечовешка толерастия

Автор: Веселин Максимов maximov@desant.net

Дано да не съм прав, че вече са победили. Но в едно съм сигурен - ако не много скоро, а веднага не се променим, със сигурност ще успеят. И не искам да вярвам, че все още у някой (освен у платените безгръбначни мекерета, разбира се) е останало съмнение, че диалог е невъзможен.

Те искат да ни унищожат.
Да ни убият. Да поробят нас, да изнасилят жените и дъщерите ни и да ни обърнат в тяхната вяра. Те – радикалните ислямисти – терористи, които убиват невинни хора. За тях човешкият живот има нулева стойност, те дрогират седемгодишни деца, обличат ги с жилетки-бомби и ги взривяват пред дом „Майка и дете”.
Те се подиграват в лицето ни, че не ги е страх да умрат, защото на оня свят ги очаква извънредна бройка девици (не ви ли намирисва на извратено - не зрели жени, а точно девици) и вечен кеф.

Животът, в името на който Иисус Христос се предаде на кръста, те не уважават в никакъв случай. Смятат го за слабост. И затова са убедени, че трябва да ни поробят.
И го правят. През последните години – с все по-нарастваща сила. И този процес започна отпреди 20-30 години.

Те не бързат.
Тъпи копелета са и не вдяват от геостратегия, просто знаят, че тяхното си седи и краят е неизбежен.
Заприиждали са в иначе омразната им Европа още през 60- те. Вече са си народили няколко поколения, които не излизат от гетото, едва пишат и четат на уж официалния език на страната, в която живеят, но се водят нейни граждани.

Не допринасят с нищо за благоденствието й, нямат ни един работен ден, но имат претенцията да получават от нейните дарове. Именно дарове, защото те с нищо не са заслужили това, което взимат.
Ето затова полицията и анализаторите с полуизненада откриват, че не са дошли със самолета отнякъде, а са си местни. Зомбирани, надъхани, отровени с радикален ислям. И смъртоносни като отрова на аспида.

Задрямалата нечовешка толерастия на Европа е опасна за нейното съществуване. Белите и добрите няма да оцелеят в тази страшна война на идеологии.
Нуждаем се от спешно отваряне на очите. Екстремно събуждане, електрошок, бой с пръчка, ако щете. Чели сте книги, на много места пише какво се случва с белите и добрите, но живеещи в безнадежден унес.

Аз поне се сещам за две – „Прекрасният нов свят” на Олдъс Хъксли и „Машината на времето” от Хърбърт Уелс. Онова, за елоите и морлоките, да. И двете са научна фантастика. И двете вече отдавна са се превърнали в истина (както много, много блестящи произведения от този жанр).
Оказа се, че в Европа няма да стане тая с „мирното съвместно съществуване” и „съвременния мултикултурализъм”.

Те идват и веднага си искат правата.
И още 80-100 джамии, ако може. Те не щат да съжителстваме, искат да ни завладяват, слепи ли сте? Не зная дали си отмъщават за онези средновековни времена, когато пък паплачта на Европа е била организирана в „кръстоносни походи” и откъдето е минавала не е никнела трева.
Но не искам и да разсъждавам по темата, аз живея тук и сега, в 20 и 21 век и не ща да си променям вярата, да си режа препуциума на пишката и по пет пъти на ден над главата ми да вие ходжа.

Очевидно е, че заспалите подобия на съвременни хора от толерастийската каста нямат нищо против това. Е, аз имам. Познавам и други, които не искат това. От България и от други страни на Европа.
И не ме интересува, че покрай изродите, дошли да ме колят, щели да изгорят и други, горките те. Ако искат човешко отношение, сами да си  озаптяват полудялата измет с бомбите и калашници на концерти и в ресторанти.

И стига с тез бежанци!
Още веднъж – какви бежанци са група от 54 мъже, всички между 20- и 30-годишни, в отлично здраве и натренираност, преминаващи границата на България посред нощ, по тъмно, не през граничния пункт, всички до един изхвърлили своите паспорти?
Подозирам пороищата от храчки, които ще полетят към тези приказки. Представям си интернет героите, чиито бузки ще поруменеят от възмущение и гняв, че това са празни дрънканици на елементарен човек, популистко бръщолевене и че коренът на злото е в парите, които тайните служби на Запада дават на уродите от ИДИЛ заради нефта, купуван за жалките 17 долара на барел.

Аз знам къде е коренът на злото. Аз съм чел откъде идват парите и обучението на психопатите, които убиват европейци. Аз съм съгласен, че ако те държат беден, гладен и промиват мозъка ти постоянно, не виждаш друга истина, освен тази, която ти завират в очите.
Аз знам, че разковничето е образование, здравеопазване, широк мироглед и бла-бла-бла-бла-бла. Само че не виждам някой да се е завтекъл да го осигурява. А дори и да има идея да го направи, всичко ще загуби смисъл. След като те ни изпоробят и най-сетне мирясат.

За своите сънародници мюсюлмани пък изобщо не ми е минавало и през ум да мисля по този повод (излъгах, всъщност ето, току-що ми мина). Ако някой разхълцан от огнедишащ толерастки гняв функционер на комитет пожелае, мога да му предоставя списък с приятелите си и познати, които са етнически турци. И както всеки европеец ненавиждат катилите, погубващи невинни жени, деца и мъже в името на Аллах.

Това е суровата истина.
Ако не си помогнем ние, няма никой да дойде. Дори напротив, напротив. С приказки из интернет и френското знаме върху профила във „Фейсбук” нищо, ама абсолютно нищо няма да се промени.

И те ще продължават да прииждат. Засега – 10 сред 1000 истински бегълци от войната. Много скоро – 100 сред 1000. И мазни приказки за толерантност няма да ги спрат. Нито безутешен плач плюс въздишки и скръбно взиране в пъпа.
А нашият президент се разплака, докато говореше за жертвите в Париж. Подсмърчаше леко.
Боже!



0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки