Работният им ден


21 Ноември 2015, Събота


16 ноември (понеделник), 15.30 ч. Докато реже лентата на регионална система за отпадъци във Варна, Бойко Борисов се скарва на своето протеже Росен Плевнелиев,


който втрещи света с войнствената си реторика: „Балансът в света е толкова крехък, че трябва да си мерим думите.”
След това министър-председателят споделя основната си тревога - дали няма Брюксел да спре финансирането на европрограмите след атентатите и така да прекъсне любимото хоби – рязането на ленти.

17 ноември (вторник), 11.00 ч. Борисов най-сетне е принуден да коментира аферата с изтеклите записи на разговори между съдийките Владимира Янева и Румяна Ченалова, в които се чува, че Борисов поискал от главния прокурор Сотир Цацаров да „опраска" Янева.

„Не мога да обръщам внимание на две каки, които са се събрали и си говорят. Да коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия. Ние толкова усилия положихме и понесохме загуби заради упреци, които не се доказаха за подслушване, и то от страна на държавата, а как си го позволяват участници да го правят или някой частно да ги записва хората, тогава влизаме в тяхното лично пространство. Аз не мога да забраня, особено във фризьорските салони, при маникюристките – всички говорят за мене”, заявява самодоволно вождът на ГЕРБ пред журналисти във Вършец. Обаче, подобно на заместника си Цветан Цветанов, се опитва да омаловажи скандала като коментира само дали записите са законни и кой ги е правил, а не какви факти разкриват.

19.30 ч. Изненадващо министър-председателят се обявява в защита на лидера на „Атака“ Волен Сидеров и депутата Десислав Чуколов, които бяха арестувани за 72 часа заради хулиганските си прояви през последните два месеца.


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки