Седмичен хороскоп


20 Ноември 2015, Петък


20 - 26 ноември 2015 г.


Овен Показвате находчивост и свежо чувство за оригиналност и хумор. Очаква ви и една интересна среща със стар приятел. Не е изключено да тръгнете на път. Многото нови събития може да ви объркат. Съветът е: не подценявайте противниците си. За да се справите с тях, трябва добре да ги изучите. През периода ви е нужна малко тишина и спокойствие. Чувството за самота може да надделее, но то е полезно. Така възстановявате душевната си хармония.

Телец Звездите ви съветват да бъдете въздържани и скромни. На хората от този знак трябва да се каже: Не допускайте чувствата да попречат на разума ви да намери вярното решение на проблемите. Заредете се с нови сили и може да разширите не само средата си, но и своя духовен кръгозор. Всяка работа, която не сте свършили когато е било нужно, сега може да ви измъчи. Но имате сили да се справите.

Близнаци Важно е да гледате позитивно на всичко, което се случва, това прави деня приятен, макар и труден. Трябва да се справяте с работа, която не ви е по сърце. Вярвайте в себе си, може да успеете да се справите с всичко, просто трябва да си направите добър план. Звездите ви обещават проверка на чувствата. Може да разберете неща, които съществуват, но вие не сте забелязвали.

Рак Периодът е напрегнат, но не трябва да изпускате нервите си. С дипломатичност и такт може да постигнете повече. Сега попадате в нова среда, учете се, наблюдавайте, не бързайте да изказвате мнения и оценки. Когато говорите, трябва да е на място. Спокойно приемете събитията, може да се оправите с всичко, стига да имате план за действие. Бъдете толерантни и спокойни, когато поставяте на обсъждане важни въпроси. Намирате решение.

Лъв Аурата ви е силна и привлича към вас най-различни хора. Бързо и лесно създавате връзки, правите впечатление. Периодът е трамплин към следващ отговорен и важен проект. Съблюдавайте чистота на помислите и делата. Може да ви провърви не само в личния живот, но и в обществен план. Звездите ви изпращат късмет във всичко, с което се заемете. Попадате на добри помощници и поддръжници.

Дева  Говорете ясно и се обосновавайте, ако не искате да направите нещо или имате друго мнение. Отхвърляте много работа, осъществявате една смела идея. Вълненията ви се отразяват, намерете начин да си починете. Трябва да покажете гъвкавост и коректност. Имате мнение, добре, но използвайте само подходящи моменти, за да го лансирате. Не се включвайте в яростни спорове и лагери. Сега трябва да изчистите дългове.

Везни Има опасност да проявите високомерие и злоба. Няма защо да се палите, в живота се случват и неприятности понякога, но те са поправими. Мислете в посока решаване на проблемите, а не – защо на вас. По-добре не започвайте нови дела. Довършете старите, починете си. Сега не е моментът да показвате качества, не сте в добра форма. За рисковани действия също не е време. 

Скорпион Звездите ви изпитват в деловата сфера. Пред вас застават задачи, които изискват гъвкавост и самочувствие. Ако рискувате, успявате за разлика от много други. Колкото и да се мъчите, няма да получите пари веднага. Трябва да запазите търпение. По-нетърпеливите може да потърсят друга работа, макар да нямат никаква гаранция, че ще намерят такава. Ако съумеете да бъдете убедителни и откровени, може да постигнете заплануваното.

Стрелец Вие сте добър ръководител и водач. Много смело и находчиво достигате целта, така че да няма жертви и поражения. Вие се движите в живота като победител и това отново става факт. Обмисляйте нещата, не бързайте да се хващате за първото нещо, което ви предлагат. Сляпата вяра в хората може да ви попречи. Заставате на чист и равен път. Пред вас се виждат върхове, които са напълно постижими.  Имате човек, които върви с вас и ви подкрепя в трудни моменти.

Козирог Настроението ви е променливо, защото и процесите са динамични, а вие като че ли не можете да ги догоните. Внимавайте какво подписвате. Има опасност да се ангажирате с неща, които просто не са ваша работа. Няма защо заради други хора да жертвате своите желания и разбирания. Получавате добри новини. Всичко се развива по план. Скоро имате повод да празнувате.

Водолей Периодът е наситен с интересни събития в личната и обществената сфера. Сега е моментът да обмените опит, да направите онова, за което досега не ви е достигала смелост. Може да се натоварите с несвойствена работа. Сдържайте негативните си емоции, особено по отношение на своите близки. Готови сте да хукнете след всеки, който ви обещава безоблачно бъдеще. Опитайте се да бъдете реалисти.  

Риби  Проблемите и амбициите на другите са по-важни в този момент и благородството ви се проявява с пълна сила. Вие сте душевен изповедник, търсят ви много приятели. В кръга на вашето общуване влизат влиятелни хора, вашата личност, интелигентността ви ги впечатляват. Това става начало на нови възможности за вас. Вие сте много красноречиви и едновременно с това съобразителни. Ако друг път обикновено сте директни, сега проявявате чувство за такт.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки