Те го казаха


07 Ноември 2015, Събота


„Прочетох огромни лъжи за себе си. Че полицията ме пазела. Полицията ме изнесе нарочно, за да бъда линчуван.


Това направи полицията. Как да приема, че животът ми не е застрашен? Те искат да направят „Никола Петков" 2. Тук да бъда закопчан с белезници и група наркоманчета да крещят „Браво, арестуваха го" и „Ура". Не вярвам на НСО, те са част от цялата система. НСО най-много да ме натикат в ръцете на някой, който иска да ме пребие или убие"
Волен Сидеров, лудостта продължава

„В поведението на Волен Сидеров не трябва да се търсят отклонения, а става дума за добре премислени действия и желание да се търси скандал. Моля, нямайте ни най-малко съмнение в психическата изрядност на Волен Сидеров"
здравният министър Петър Москов

„Слабостта и страхът са в големи количества у Волен. Той трябва да бъде осъден и да си изтърпи наказанието. В момента е обграден от ласкатели на много ниско ниво - две бивши портиерчета, две бивши компаньонки. Трябва да има някакъв катарзис, покаяние. Без да минеш през покаянието, ти ставаш тежест и за тези, които са те купили. В зората на демокрацията този човек не беше такъв, не беше момче на повикване, но властта много развращава, обърква ти мозъка”
Капка Георгиева, все още законна съпруга на Волен Сидеров

„Какви ще бъдат първите думи на бебето на Волен и Деница? Не ме бийте бе, наркомани!”
актуален политически виц

„Докато се зверят във вечерите на Волен, Плевнелиев прави всичко възможно някои други да си спретнат великанско угощение и да се налапат с 200 милиона годишно. Правете се, че не виждате това, и се лигавете около някакво пътуване в Куба или пък вечеря в парижкия "Жорж Сенк". Правете се на много съвестни заради някаква пиклива ресторантска сметка, без изобщо да се интересувате, че ако Плевнелиев спаси далаверата на ВЕИ дружествата, това ще лиши бюджета от милиони. Псевдореволюционни напъни, които просто ще прикрият истинското безобразие. Още когато Плевнелиев започна да се перчи с богатството си, за да ни внуши колко безкористен ще бъде като президент, трябваше да се сетим за нещо много важно: за първи път в президентския кабинет щеше да влезе човек, за когото никак не е сигурно, че ще има сетива за обикновените хора - а не е надарен с безразличието и душевната студенина, които са най-важната отлика на българския новобогаташ. Но сега стана очевидно, че това е точно така”
мнение на Кеворк Кеворкян

„Тази магистрала я чакаме от 35 години, а ние я построихме само за 5 години". Вече за два часа и половина софиянци ще могат да ходят да пият кафе в Истанбул. Когато пораснеш и отидеш да пиеш кафе в Истанбул, да знаеш кой е направил тази магистрала"
Бойко Борисов отстъпва правото да пререже лентата на магистрала „Марица” на малко момиченце

„Свестете се най-сетне! Властта да спре да се самовъзторгва и да заработи. Особено законодателната, от чиито бързи действия по казуса с имунитета на депутатите зависи кой ще надделее - държавността или безчинствата на самозабравили се избраници”
Валентина Петкова, вестник „Труд”

„Старият Сталинов принцип, че е важно не кой гласува, а кой брои, е актуален днес и сега в България”
Арман Бабикян, експерт по политически маркетинг и пиар

„Стрелбата срещу мен е грешка. Оставам на това мнение. Няма нищо конкретно”
Алексей Петров е спокоен след стрелбата с гранатомет срещу него

„На първо време се касае за изстрел с „Муха”, което е едно доста по-леко оръжие. То е за еднократна употреба. За разлика от РПГ-72, което пробива бронята на танк, оръжието срещу Алексей Петров няма тази способност. Въпреки това не е за подценяване. Взривното вещество е октол. Далекобойността му е 150 метра. Такава бронирана кола не може да бъде пробита с него. Тук по-скоро говорим за сплашване или за предупреждение”
Симеон Иванов, експерт по антитероризъм, за стрелбата по Алексей Петров


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки