Седмичен хороскоп


06 Ноември 2015, Петък


6 - 12 ноември 2015 г.


Овен Признанията ви за повече отговорност и трудолюбие, отправени към хората, с които работите, се възприемат зле. Вие самите не давате пример, прекалено много време отделяте за лични неща. Бъдете коректни. Не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами. Но затова пък усилията, положени през тази седмица, дават добри резултати. Парите идват и си отиват.

Телец Периодът е благоприятен за онези, които се занимават с търговски дейности. Може да спечелите важен клиент на своя страна. Трябва да се опитате да бъдете лоялни към партньора си, даже и това да ви изглежда трудно за настоящия момент. От всяка една грубост, лъжа или манипулация може да има неприятни последици. Възможни са трудности в личен план.

Близнаци Бъдете добронамерени, мислете за бъдещето и за удоволствията, които ви чакат. Ако правилно изиграете картите си сега, може да спечелите завидна преднина пред останалите. Идва вашето време. Вие сте на ход да лансирате новите си идеи. Намирате почитатели. Това, от което сте се страхували, няма да се случи. Пазете здравето си, не се излагайте на студа прекалено дълго. Роднина може да ви потърси с предложение, не го отхвърляйте импулсивно.

Рак Очаква ви интересно предложение. Отървете се от стари ангажименти, за да можете да се насладите на новите си интереси и проекти. Един човек се оказва нещо различно от онова, което си мислите за него. А може би сте си затваряли очите за слабостите му още в началото. Изправени сте пред едно ново предизвикателство, трябва да бъдете твърди и решителни, в противен случай може да ви вкарат в коловоз, който не е ваш.

Лъв Този период е свързан със смелост от ваша страна. В ръцете ви се концентрира много власт. Внимавайте какво правите с нея, можете да постъпите некоректно с някои хора и да си имате проблеми после. Мислете за действията си повече и за това, което те причиняват на хората около вас. Много неща ви се искат, имате право на избор, но не и яснота кое е най-доброто. Може да потърсите съвет, за да не сгрешите отново.

Дева Всичко, което сте планували, се реализира, макар и по друг начин. Стрелец много ви помага със съветите си. Случват се важни промени в живота ви. Може да ви дойдат неочаквани новини. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Звездите ви подсказват решение. Движете се повече, така може да подготвите тялото си за зимния период, да избегнете схващания и ставни заболявания.

Везни Звездите ви предлагат да отделите повече време за себе си. Духовното обогатяване е не по-малко ценно и важно от материалното. Така може да си осигурите преднина в работата в нужния момент. Не се страхувайте. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Има прекалено много неща, които сте замислили, но трябва да ги осъществявате едно по едно, в противен случай съвсем се обърквате.

Скорпион Не си затваряйте очите за очевидни неща. Мислете аналитично, действайте прагматично. Колкото и да ви се иска сега да направите нещо щуро, не е моментът. Приоритетите ви са други, нужно е сериозно отношение към делата. Среща със стар приятел може да ви донесе много настроение. Едно ваше желание се сбъдва съвсем неочаквано. Работата може да остане на заден план. Периодът ви носи приятни изненади.

Стрелец Оставете емоциите и мислете прагматично. Обществено мероприятие може да ви отведе на интересно място, средата е благодатно поле да изявите интелекта си. И все пак не очаквайте прекалено много от личните си контакти. Те няма да ви помогнат в служебен план и причините са най-различни, като се започне от леност и се стигне до обективни пречки. Може да подходите решително и самонадеяно, но ситуацията е по-сложна. Започнете отначало, ако не искате съвсем да объркате конците.

Козирог Имате добри условия за изчистване на негативи, натрупали се в работата ви или в отношенията с хората. Може да започнете решаването на стар проблем по нов начин. Избягвайте участие в съвместни мероприятия, особено с роднини. Само хора, които са професионалисти, могат да ви изведат на правилния път и да ви осигурят преднина пред конкуренцията. Оставете аматьорските изпълнения.

Водолей Бъдете готови да се сражавате или да отстъпите в случай на необходимост. Вашата психическа готовност за много важна. Необходимо е да си направите обстоен анализ, за да разберете дали сте на прав път. Потърсете експертно мнение, ако е нужно. Сами едва ли може да се справите с всички нови предизвикателства. Има неща, които са скрити под повърхността или умишлено ги крият от вас.

Риби Мечтите и идеите ви не срещат особено разбиране в околните и това ви отчайва. Опитайте се да бъдете реалисти и вниквайте по-дълбоко в чуждите нужди и желания, така може да разберете, че не сте единствените хора, които имат проблеми. Не давайте пари на заем, защото няма да ви ги върнат. Вашите роднини често се възползват от вас или ви пренебрегват, а едното и другото предизвиква раздразнение. И все пак не изпускайте нервите.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки